Ο Άδωνις μπέρδεψε τον Πιτσιρίκο με τον Σπύρο Γραμμένο!

O Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε στο twitter μήνυμα του Πιτσιρίκου «προσθέτοντας» τη φωτογραφία του τραγουδοποιού Σπύρου Γραμμένου!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τα λόγια του ίδιου του Πιτσιρίκου, που τάσσεται στο πλευρό του Γραμμένου, αλλά και το ίδιο το τουιτάρισμα του πολιτευτή μιλούν από μόνα τους:

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε ένα μεγάλο λάθος. Μάλλον, το λαθος δεν το έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης αλλά αυτός ή αυτοί που χειρίζονται τον λογαριασμό του στα social media.

Στην φωτογραφία βλέπετε τον τραγουδοποιό Σπύρο Γραμμένο και από κάτω το περίφημο tweet για την Marfin που ανακάλυψε το Μέγαρο Μαξίμου επί Σαμαρά -τρία χρόνια μετά την δολοφονική επίθεση στην Marfin- γιατί όποιος είχε διαβάσει το tweet την ημέρα του εμπρησμού της Marfin, ήξερε πολύ καλά πως στόχος του tweet ήταν η Marfin και όχι, βέβαια, οι νεκροί εργαζόμενοι. Αλλά για αυτό το tweet για την Marfin έχω γράψει το 2013.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα μπορούσε να έχει γράψει ποτέ αυτό το tweet.
Adonis georgiadis
Ο λόγος είναι πολύ απλός:

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με γνωρίζει.

Τον Ιούνιο του 2012 -δυο μήνες πριν πάρουμε τη συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή-, είχα πάει με τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη και του πήραμε συνέντευξη για το Unfollow.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μου είχε πει πόσο πολύ ήθελε να με γνωρίσει -είναι γλύκας ο Άδωνις, μην κοιτάτε που κάνει τον σκληρό- και ήταν ενθουσιασμένος που με γνώρισε. Έχω και μάρτυρα.

Δεν πιστεύω να με ξέχασε τόσο γρήγορα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Άλλωστε, δεν μοιάζω καθόλου με τον Σπύρο Γραμμένο, αν και θα το ήθελα πάρα πολύ γιατί ο Σπύρος είναι όμορφος.

Τα πράγματα είναι απλά:

Στο πλαίσιο της λυσσαλέας ακροδεξιάς προπαγάνδας που συνεχίζεται στην Νέα Δημοκρατία και επί Κυριάκου Μητσοτάκη, ο συνεργάτης του Άδωνι Γεωργιάδη βρήκε την ευκαιρία να προπαγανδίσει κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αν και εγώ δεν έχω καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και όποιος με διαβάζει το ξέρει πολύ καλά.

Ο συνεργάτης του Άδωνι Γεωργιάδη δεν εξέθεσε μόνο τον Άδωνι Γεωργιάδη -ανεβάζοντας αυτό το tweet που του φάνηκε πιασιάρικο- αλλά στοχοποιεί τον Σπύρο Γραμμένο.

Αυτό πάλι είναι κάτι που νομίζω πως δεν θα έκανε ποτέ ο Άδωνις.

Πάντως, ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει την ευθύνη για τα δικά του social media.

Η ουσία είναι πως ο Άδωνις Γεωργιάδης στοχοποιεί τον Σπύρο Γραμμένο, αποδιδοντάς του ένα tweet που έγραψα εγώ.

Εγώ έχω συνηθίσει την στοχοποίηση από την δεξιά και την ακροδεξιά -εσχάτως και από κομμάτι της αριστεράς- αλλά ο Σπύρος Γραμμένος δεν έχει καμία ευθύνη για αυτό που έγραψα εγώ.

Καλώ τον Άδωνι Γεωργιάδη να αποσύρει το tweet και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Σπύρο Γραμμένο για την στοχοποίησή του.

Νομίζω πως θα το κάνει.

Δεν είναι δυνατόν ένας βουλευτής να στοχοποιεί έναν πολίτη.

(Προσοχή στη λυσσασμένη προπαγάνδα. Μπορεί να πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένος.)

Το pitsirikos.net είναι ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε. Ευχαριστώ.»

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!