Νέος οικονομικός έλεγχος για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ενδέχεται να κληθεί να πληρώσει και μεγαλύτερο ποσό από το αρχικό πρόστιμο που του είχε επιβληθεί.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
27/09/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν έχει τέλος η οικονομική περιπέτεια του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Χατζηγιάννης ναι μεν δικαιώθηκε από το Διοικητικό Εφετείο για το πρόστιμο των 3.700.000 ευρώ, που του είχε επιβληθεί για εμβάσματα ύψους 5.280.000 ευρώ, αλλά το ζήτημα αφορά τη διετία 2010-2011.

Το ποσό που τοποθετήθηκε αφορολόγητο σε προσωπικό του λογαριασμό στην Κύπρο θεωρείται πως είναι προϊόν της επαγγελματικής πορείας του Χατζηγιάννη και από τα προηγούμενα χρόνια. Οπότε σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών ενδέχεται να αντιμετωπίσει νέο έλεγχο.

Αυτή τη φορά ο επανέλεγχος των εισοδημάτων του θα καλύπτει το διάστημα περίοδο από το 2000 έως το 2011 και θα πραγματεύεται όλες τις συναλλαγές που πραγματοποίησε μέσω των τραπεζικών λογαριασμών του, καθώς και τα εισοδήματα που δήλωσε στην Εφορία τη συγκεκριμένη περίοδο.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το όνομα του Μιχάλη Χατζηγιάννη έχει εντοπιστεί στη λίστα με τους 1.270.047 ΑΦΜ, που βρίσκεται στα χέρια των ελεγκτών του ΚΕ-ΦΟΜΕΠ.

Μακάρι η περιπέτεια του τραγουδοποιού να έχει και αυτή τη φορά, αίσιο τέλος!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!