Νέες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Μέγαρο Μουσικής

Νέες στάσεις εργασίας και 24ωρη απεργία
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σε νέες στάσεις εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους διανύουν «τον έκτο μήνα με πολύ σοβαρά προβλήματα στην καταβολή των δεδουλευμένων τους και πλέον το Μέγαρο κινδυνεύει να κλείσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ στο τέλος του χρόνου».

Η ανακοίνωση των εργαζομένων


Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, αναφέρει: «Μετά τις δύο τρίωρες στάσεις εργασίας που έγιναν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου προκειμένου να γνωστοποιήσουμε στο ευρύ κοινό το απόλυτο αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, η Γενική Συνέλευση του ΣΕΟΜΜΑ αποφάσισε να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις μέχρις ότου γίνουν πράξη οι υποσχέσεις που δόθηκαν από την παρούσα αλλά και τις προηγούμενες ηγεσίες του ΥΠ.ΠΟ. Μας προβληματίζει έντονα το γεγονός ότι, τον τελευταίο καιρό, σε συζητήσεις που έχουμε κάνει με αρκετούς πολιτικούς από διάφορες πτέρυγες του κοινοβουλίου, σχεδόν όλοι θεωρούν ότι το πρόβλημα του Μεγάρου έχει… λυθεί!!!».

Σήμερα, πραγματοποιείται στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 15.00 και παράσταση διαμαρτυρίας στην κεντρική είσοδο του Μεγάρου.

Tην Παρασκευή (23/10) θα πραγματοποιηθούνσε στάσεις εργασίας κατά τις ώρες 12.00-15.00 και 18.00-21.00, ενώ για τις 30 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί 24ωρη απεργία.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!