Kηδεύεται σήμερα ο Εμμανουήλ Κριαράς

Σήμερα Τρίτη 26 Αυγούστου 2014 θα γίνει η ταφή του Εμμανουήλ Κριαρά στο Ακρωτήρι, σύμφωνα με την επιθυμία του και με δαπάνη του δήμου Χανίων.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
26/08/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οικογένεια και συγγενείς ζητούν να μην κατατεθούν στεφάνια και τα χρήματα να δοθούν σε Προνοιακά και Κοινωνικά Ιδρύματα. Ο Εμ. Κριαράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 108 ετών έχοντας προσφέρει τεράστιο έργο στα γράμματα και την ελληνική γλώσσα.

Η σορός του Εμμανουήλ Κριαρά αναμένεται να φτάσει στις 14:30 στο αεροδρόμιο Χανίων, όπου θα την υποδεχθούν αντιπροσωπεία του δήμου, εκπρόσωποι φορέων, συγγενείς, συμπολίτες, μαθητές και φίλοι του. Από εκεί θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Στερνών (στις 17:00) για προσκύνημα και αποχαιρετισμό. Από τις 18:15 έως 18:30 ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Χανίων θα ψάλει εκκλησιαστικά τροπάρια. Στις 18:30 θα γίνει ο αποχαιρετισμός στον Εμμανουήλ Κριαρά από την εκκλησία, την περιφέρεια Κρήτης, τον δήμο Χανίων, φορείς, εκπαιδευτικά ιδρύματα και την οικογένειά του. Στις 19:15 θα γίνει ο ενταφιασμός στον τάφο, που του έχει παραχωρήσει ο δήμος Χανίων, στο Κοιμητήριο Στερνών.

Πηγή: http://www.enet.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!