Κέρδισε 1 εκατ. ευρώ, τού τα πήρε η σύζυγός του και κρεμάστηκε από το μπαλκόνι

Μια απίστευτη ιστορία στην Καλογρέζα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
20/05/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
87χρονος άνδρας κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του στην Καλογρέζα την Δευτέρα το πρωί. Τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία περιγράφει στο σημείωμα που άφησε.

Οπως ισχυρίζεται, είχε κερδίσει σε τυχερό παιχνίδι κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ αλλά του τα έκλεψαν και του έκαναν μαύρη τη ζωή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στην υπόθεση του τυχερού δελτίου, εμπλέκεται η σύζυγος του 87χρονου, με την οποία ήταν παντρεμένος επί 20 χρόνια. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η σύζυγος του πήρε το δελτίο και εξαφανίστηκε.

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου, εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος δεν μπορεί να έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. Εχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί να βγει η αληθεια στη δικαιοσύνη. Τα γράμματα μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα» αναφέρει.

Και καταλήγει: «Με αγάπη για όσους με αγαπάνε. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και τώρα με κυνηγάνε οι δολοφόνοι».

Μια απίστευτη ιστορία

Η ζωή του ζευγαριού ξεκινάει 20 χρόνια πριν. Ο άτυχος άντρας, εργοστασιάρχης τότε, αποκτά δυο παιδιά με την πρώτη του γυναίκα. Ωστόσο χωρίζει και αποφασίζει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με την τότε υπάλληλο του εργοστασίου του. Μένουν μαζί για 20 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα η ζωή του θα αλλάξει: κλείνει το εργοστάσιο και εργάζεται πλεον ως οδηγός ταξί. Αργότερα βγαίνει στη σύνταξη και ζουν με οικονομικές δυσκολίες.

Παράλληλα βιώνει ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα καθώς η 46χρονη κόρη του, από τον πρώτο γάμο, δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Στις 20 Μαρτίου ο συνταξιούχος παίζει ένα ευρώ σε τυχερό παιχνίδι και κερδίζει περίπου 900.000 ευρώ. Η σύζυγος του παίρνει το τυχερό δελτίο από τον 87χρονο και το δίνει στην κόρη της. Έκτοτε εξαφανίζεται. Λίγες ημέρες αργότερα του κάνει έξωση από το σπίτι που ο ίδιος λέγεται ότι της είχε γράψει όταν ήταν εργοστασιάρχης.

Σήμερα ο 87χρονος κρεμάστηκε από τον τέταρτο όροφο του σπιτιού του.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!