Κάνε κι εσύ ένα tattoo για να πραγματοποιηθεί η ευχή ενός παιδιού!

Φέτος τον Οκτώβρη, το AthensTattoo Expo συνεργάζεται με το Make A Wish Greece και πραγματοποιεί τις ευχές παιδιών που έχουν ανάγκη!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
26/09/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η συνεργασία του AthensTattoo Expo με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θεωρείται πλέον ορόσημο στην κοινότητα των εκθέσεων τατουάζ στην Ελλάδα, καθώς η ενέργεια πραγματοποιήθηκε ξανά με τεράστια επιτυχία τόσο στο τελευταίο Athens International Tattoo Convention, όσο και στο Thessaloniki Tattoo Convention, όπου χτυπήθηκαν πάνω από 400 «αστεράκια της ευχής» προσφέροντας έτσι χαρά στα παιδιά που έκαναν τις ευχές τους πραγματικότητα, αλλά και στο κοινό, που προσέφερε κάνοντας ένα tattoo γεμάτο νόημα και αγάπη!

Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια του 2ου Athens Tattoo Expo που θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Αθηνών στο κέντρο της πόλης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί το περίπτερο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και να «χτυπήσει» το δικό του «Αστέρι της Ευχής» στο σχέδιο και το μέγεθος που επιθυμεί!

Σημειώνεται ότι η ενέργεια στηρίζεται εξ’ ολοκλήρου από το Athens Tattoo Expo αφού η διοργάνωση προσφέρει δωρεάν όλα τα αναλώσιμα που χρειάζονται για να πραγματοποιηθεί ένα tattoo και οι συμμετέχοντες tattoo artists θα πραγματοποιήσουν τα αστέρια αφιλοκερδώς, προσφέροντας όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν πραγματικότητα οι πιο βαθιές επιθυμίες των παιδιών από 3 έως 18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

Τα Make A Wish tattoos είναι διάφορα αστεράκια που μπορείτε να διαλέξετε, συγκεκριμένου μεγέθους και η τιμή τους είναι στα 20€. Για να κάνετε αστεράκι θα χρειαστεί να βάλετε το όνομά σας στη λίστα που θα βρείτε στο περίπτερο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) κατά την επίσκεψή σας στο Athens Tattoo Expo.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας το Σάββατο 7/10 ή την Κυριακή 8/10 από τις 11.00 έως και τις 18.00. Λόγω αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!