Καμμένος - ΑΝΕΛ εκτός κυβέρνησης

Ψήφο εμπιστοσύνης θα ζητήσει ο πρωθυπουργός - Νέος ΥΠΕΘΑ ο ναύαρχος Αποστολάκης
Καμμένος - ΑΝΕΛ εκτός κυβέρνησης ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
13/01/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό κάναμε μια αρκετά μεγάλη συζήτηση, υπήρξε μια συνεργασία επι τέσσερα ολόκληρα χρόνια, σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, δυο κόμματα από διαφορετικούς χώρους βρεθήκαμε και καταφέραμε να βγάλουμε την Ελλάδα μας από τα μνημόνια, ο πρώτος στόχος επευτεύχθη» δήλωσε ο Πάνος Καμμενος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Το θέμα της Μακεδονίας, θέμα για το οποίο έπεσαν χιλιάδες νεκροί δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα. Θα γίνουν αναλυτικές ανακοινώσεις στη συνέντευξη τύπου σε λίγο» πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησα, ότι για το θέμα το εθνικό δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ, αποχωρούν από την κυβέρνηση» κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Ψήφο εμπιστοσύνης θα ζητήσει ο Αλ. Τσίπρας

Η δήλωση του πρωθυπουργού:

«Επι 4 χρόνια είχαμε μία έντιμη και ειλικρινή συνεργασία με Καμένο, αν και από διαφορετικές πολιτικές οικογένειες και οι διαφορές μας – ιδεολογικές και πολιτικές – ήταν γνωστές.

Καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα από την περιπέτεια των μνημονίων και ευχαριστώ από καρδιάς τον Π. Καμμένο για την σημαντική συμβολή του

Ζήτησα από τον Π. Καμμένο καθαρές λύσεις και καθαρές κουβέντες και τον ευχαριστώ γιατί ανταποκρίθηκε.

Μου δήλωσε ότι παραιτείται από υπουργός Άμυνας και την έκανα δεκτή – Ο νέος αρχηγός Εθνικής Άμυνας θα είναι ο ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης.

Το ίδιο θα κάνει και για τους υπόλοιπους υπουργούς των ΑΝΕΛ και θα κάνω δεκτή και οποιαδήποτε άλλη παραίτηση.

Πάμε άμεσα σε διαδικασία για ανανέωση της εμπιστοσύνης της Βουλής στην κυβέρνηση για να ολοκληρώσει τη θητεία της».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!