Καλλιάνος και Μεγαλοοικονόμου - Βαριές προσβολές στον αέρα

(VIDEO) Ξεφτιλίζεστε καθημερινά - Είσαι σεξιστής.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Απίστευτοι χαρακτηρισμοί μεταξύ του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου και της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Open TV,

Και οι δυο τους προέρχονται από την Ένωση Κεντρώων κι έτσι κάποια στιγμή οι τόνοι ανέβηκαν…

«Ξέρεις γιατί έφυγες; Γιατί ξέρεις μετεωρολογία; Είσαι μετεωρολόγος ή μαθηματικός; Οι μετεωρολόγοι και οι δημοσκόποι είναι εκτός πραγματικότητας. Αν θέλετε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ξέρω να τα δίνω κι εγώ». είπε η Μεγαλοοικονόμου απευθυνόμενη στον Καλλιάνο.

Κι εκείνος απάντησε: «Δεν ήρθα εδώ για να ξεφτιλιστώ, όπως ξεφτιλίζεστε εσείς».

Και συνέχισε η Μεγαλοοικονόμου: «Δεν είναι μετεωρολόγος, το γράφουν τα σάιτ. Μαθηματικός είναι, δεν είναι πιστοποιημένος μετεωρολόγος. Κι εγώ είμαι αστροναύτης».

Απαντώντας ο Καλλιάνος, πρόσθεσε: «Έχετε καταφέρει να ξεφτιλίζεστε καθημερινά. Σοβαρευτείτε είστε 70 χρονών γυναίκα και σας παίζει το ράδιο αρβύλα όλη μέρα. Γελάνε τα πλατό όπου πάτε, γελάει όλη η Ελλάδα».

Για να απαντήσει με τη σειρά της η Μεγαλοοικονόμου: «Είσαι σεξιστής, είναι κοπλιμέντο αυτό για μια γυναίκα; Δεν είμαι 70, έχω γεννηθεί το 1953. Είστε σεξιστής. Είσαι σαν τον Γεωργιάδη τον παιδεραστή; Τέτοιους έχει η Νέα Δημοκρατία; Κοίτα να δεις αν μπορείς να βγεις βουλευτής, γιατί θα σε φάνε τα μεγάλα κεφάλια, όπως φάγανε τον Αυτιά».

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!