Η Toblerone αλλάζει και διχάζει!

Η θρυλική σοκολάτα Toblerone αλλάζει την εικόνα της και προκαλεί τον «διχασμό» των καταναλωτών στα social media.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Είναι ένα προϊόν φετίχ που έχει ντυθεί με το μανδύα του μύθου. Η γνωστή μάρκα ελβετικής σοκολάτας Toblerone με το πρισματικό σχήμα των κομματιών της μετρά περισσότερο από έναν αιώνα ζωής.

Η Toblerone πωλείται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης έχοντας φανατικούς οπαδούς.

Η απόφαση των υπευθύνων να αλλάξουν την εικόνα της έχει προκαλέσει σάλο στα social media και όχι μόνο. Συγκεκριμένα η εταιρεία Mondelez International ανακοίνωσε στην επίσημη σελίδα της Toblerone στο Facebook, ότι βρέθηκε στο δίλημμα είτε να αλλάξει την εικόνα της σοκολάτας είτε να αυξήσει την τιμή της. Τελικά επέλεξε το πρώτο κι έτσι η μεγάλη συσκευασία της Toblerone ζυγίζει πλέον από 400 γραμμάρια 360 γραμμάρια και η μικρή από 170 γραμμάρια 150 γραμμάρια:
tobler.jpg

«Επιλέξαμε να αλλάξουμε το σχήμα για να μείνει το προϊόν προσιτό σε όλους» δηλώνει η εταιρεία αλλά κάτω απ’ την ανακοίνωσή της τα σχόλια δίνουν και παίρνουν με τα αρνητικά να υπερτερούν των θετικών:

-«Δέχομαι τη μείωση του βάρους της σοκολάτας, αλλά γιατί το μεγάλο κενό; Δείχνει χαζό».

-«Ήταν η λάθος απόφαση. Αγοράζεις μια σοκολάτα και περιμένεις πως θα είναι φυσιολογική και μοιάζει λες και παίρνεις την μισή σοκολάτα».

-«Δείχνει απαίσιο. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχατε μειώσει το μάκρος και να κρατούσατε τα μεγάλα τρίγωνα».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ΒΒC «η αλλαγή δεν έγινε λόγω του Brexit». Περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν θα υπάρξει και στην πράξη αντίδραση από μέρους των «πιστών» της Toblerone.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!