Η συγκλονιστική μαρτυρία του πυροσβέστη που έχασε γυναίκα και παιδί στο Μάτι

Μίλησε σε τηλεοπτικό δίκτυο της Αυστραλίας
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
26/09/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Αντρέας Δημητρίου υπήρξε μία από τις τραγικές φιγούρες εκείνων των ημερών, καθώς κλήθηκε να δώσει μάχη με τις φλόγες την ίδια ώρα που η σύζυγός του και το 6 μηνών βρέφος τους οδηγούνταν στην παραλία για να σωθούν.

«Έχω πολλά συναισθήματα αλλά δεν έχω νιώσει ακόμα θυμό. Δεν ξέρω με ποιον πρέπει να θυμώσω. Κάθε μέρα περνάω από όλα τα συναισθήματα εκτός από θυμό. Μέχρι τώρα» δηλώνει ο πυροσβέστης.
Έχοντας ενημερωθεί για την είσοδο της φωτιάς στον οικισμό, προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη γυναίκα του, Μαργαρίτα, η οποία τον ενημέρωσε πως έχει κατευθυνθεί προς τη θάλασσα.

Ο Ανδρέας Δημητρίου, πέρασε μέσα από τις φλόγες για να μεταβεί στην παραλία, όπου βρήκε τη σύζυγό του αναίσθητη με το έξι μηνών μωρό τους στο πλάι της. Ο θάνατος του μωρού διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η Μαργαρίτα έμεινε σε κώμα για 12 μέρες προτού φύγει από τη ζωή.

«Είναι κάτι που δεν μπορείς να υπομείνεις εύκολα. Κάτι που εύχεσαι να μην περάσει κανένας, ούτε καν ο εχθρός σου. Αισθάνομαι πολλά, αλλά όχι θυμό, με την έννοια ότι δεν ξέρω με ποιον να οργιστώ. Να είμαι θυμωμένος με τον Θεό; Να είμαι θυμωμένος με τους ανθρώπους; Να είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου; Να είμαι θυμωμένος γενικότερα;» τονίζει ο άτυχος πυροσβέστης.

Δείτε το video στο 27:50

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!