Η «πρώτη φορά» του Σταύρου Θεοδωράκη είναι παρμένη απ’ τον Ομπάμα!

«Προκαλεί» το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη με τη Μαριλία που θα το κάνει για πρώτη φορά και την Άγγη που έχει να το κάνει πολύ καιρό.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Έντονες αντιδράσεις και δυσφορία προκάλεσε σε στελέχη του Ποταμιού το διαφημιστικό σποτ του κόμματος με τίτλο «Πρώτη φορά», το οποίο προβάλλει μια κοπέλα και μία μεγαλύτερη γυναίκα οι οποίες μιλούν για την «πρώτη φορά» με υπονοούμενα που παραπέμπουν στην ερωτική πράξη.

Αυτά διαβάζουμε σε άρθρο που δημοσιεύεται στο news247.gr.



Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Ποταμιού Περικλής Βαλλιάνος και Βάσω Κιντή με αναρτήσεις τους στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο facebook, χαρακτηρίζουν το σπότ κακόγουστο και σεξιστικό και ζητούν να αποσυρθεί.

Επίσης η ΔΗΜΑΡ επισημαίνει σε ανακοίνωσή της: «Οι γυναίκες για άλλη μια φορά χρησιμοποιούνται βάναυσα για να πουλήσουν ένα προϊόν. Αυτή τη φορά, από το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη που ευαγγελίζεται την ανανέωση της πολιτικής. Τα διαφημιστικά του σποτ με αντικείμενο τις γυναίκες είναι μια ακραία εκδοχή σεξισμού. Οι πολίτες που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του Ποταμιού για τις Ευρωεκλογές δεν προσβάλλονται από αυτές τις διαφημίσεις; Στην Ευρώπη που θέλουν να μας εκπροσωπήσουν, η δυσφήμιση αυτή των γυναικών θα είχε σοβαρές συνέπειες για τους δημιουργούς της».  



Εμείς να προσθέσουμε πως για μια ακόμη φορά γίνεται «πολύ κακό για το τίποτα». Άλλωστε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ο Ομπάμα το έχει κάνει νωρίτερα και για «πολλοστή φορά».

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!