Η κόρη της Τζούλιας δεν μπορεί να χρησιμοποιεί το επώνυμο του Βοσκόπουλου

Με απόφαση του Εφετείου Αθυνών η κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου δεν μπορεί να χρησιμοποιεί το επώνυμο του Τόλη Βοσκόπουλου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

To Εφετείο Αθηνών ακύρωσε την αναγνώριση της κόρης της Τζούλιας Παπαδημητρίου, Χαράς, από τον Τόλη Βοσκόπουλο, που σημαίνει ότι αυτομάτως της αφαιρείται το δικαίωμα να κάνει χρήση του επωνύμου «Βοσκοπούλου». 


Όλα ξεκίνησαν το 2007 όταν το Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση του Τόλη Βοσκόπουλου για διεξαγωγή τεστ DNA, καθώς αμφισβητούσε την πατρότητα της Χαράς. Ωστόσο, εκείνη δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού για αιμοληψία με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η διαδικασία.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής αποφάσισε να καταθέσει και νέα αίτηση με την οποία απαιτούσε την επανάληψη της διαδικασίας για το τεστ DNA και παράλληλα ζητούσε την ακύρωση της πράξης αναγνώρισης της Χαράς ως νόμιμου παιδιού του σε περίπτωση που εκείνη δεν εμφανιζόταν.

Τρία χρόνια αργότερα και η Χαρά, κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου, δεν έδωσε το «παρών» σε κανένα από τα ραντεβού.

Έτσι το Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή το 2010 την προσφυγή του Τόλη Βοσκόπουλου και ακύρωσε την συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης της Χαράς ως κόρης του θεωρώντας πως ο ερμηνευτής παραπλανήθηκε όταν υπέγραφε την αρχική πράξη αναγνώρισης.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!