Η αλήθεια για την Ειρήνη Παππά

Τι πραγματικά συμβαίνει την κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ηθοποιού.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
07/09/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το συγγενικό περιβάλλον της Ειρήνης Παππά αντιδρά στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για την τραγική κατάσταση της ηθοποιού λόγω της προόδου της ασθένειας Αlzheimer's από την οποία υποφέρει.

Η ανιψιά της Ειρήνης Παππά Μέλια Τατάκη δήλωσε στην Athens Voice:

«Είμαστε πολύ λυπημένοι. Από χθές το βράδυ μας παίρνουν τηλέφωνο να μας συλλυπηθούν για έναν άνθρωπο που δεν είναι νεκρός. Παρουσιάζεται μια θλιβερή εικόνα μιας γυναίκας που, σε αντίθεση με αυτό που γράφεται, ζει με αξιοπρέπεια, δύναμη και περιβάλλεται απο πολλή αγάπη. Ναι η Ειρήνη έχει Αlzheimer's. Η αρρώστια δεν είναι ντροπή και μπορεί να συμβεί αναπάντεχα στον καθένα. Εδώ και πέντε χρόνια το έχουμε χειριστεί με ιδιαίτερη προσοχή και πάντοτε διακριτικά. Γιατί να γράφονται τώρα τόσες ανακρίβειες; Χωρίς οι αρθρογράφοι να μπαίνουν καν στον κόπο να επαληθεύσουν τις “πληροφοριες” τους».

Όλα ξεκίνησαν από μια δημοσίευση της Ντέπυς Γκολεμά, με αφορμή τα 89α γενέθλια της Ειρήνης Παππά όπου έγραψε χαρακτηριστικά για την «γενναία και περήφανη Ελληνίδα που νικήθηκε απ’ τη χειρότερη αρρώστια τη νόσο Alzheimer's».

Η ερμηνεία της ανάρτησης της τηλεκριτικού ερμηνεύθηκε ως θάνατος στον «λαβύρινθο» του διαδικτύου με αποτέλεσμα υπερβολές, ανακρίβειες και διαψεύσεις, όπως εκείνη που έκανε ο σκηνοθέτης και ανιψιός της, Μανούσος Μανουσάκης.

Σύμφωνα με την ανιψιά της Μέλιας Τατάκη, η Παππά ζει στο σπίτι της στην Πλάκα με τη συνεχή φροντίδα της πρώτης που κατοικεί στο ίδιο κτίριο:

«Δεν είναι κατάκοιτη και ασφαλώς καθόλου παραμελημένη. Το αντίθετο. Την φροντίζουν τρεις ακόμη γυναίκες και ένας φυσιοθεραπευτής που την γυμνάζει συστηματικά 5 φορές την εβδομάδα. Ο καθένας γράφει ότι θέλει και αυτό μας έχει στεναχωρήσει πολύ Η ίδια κρατούσε πάντοτε την ιδιωτική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και εμείς τώρα που νοσεί. Είναι η αδελφή της μητέρας μου. Η αγαπημένη μου θεία. Έχει πάντα την απόλυτη αφοσίωση και την φροντίδα μου και την αγάπη όλων των ανιψιών της. Το ότι είναι ζωντανή και σε ζηλευτή φυσική κατάσταση και ότι καταφέραμε να γιορτάσουμε για 89η φορά τα γενέθλιά της, είναι μόνο από αγάπη».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!