H Ρεπούση πάει τον Βουτσά στα δικαστήρια

"Τι κυρία; Μία μαλ@@μένη"... Η φράση του Κώστα Βουτσά για την πρώην βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση τον φέρνει στα δικαστήρια.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Όπως αναφέρει η Espresso η Μαρία Ρεπούση φέρνει τον Κώστα Βουτσά στα δικαστήρια με αφορμή όσα είχε πει ο τελευταίος γι' αυτήν μπροστά στις κάμερες.  


Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια αφού η πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση είχε καταθέσει αγωγή για προσβολή της προσωπικότητάς της σε βάρος του Κώστα Βουτσά. Η διένεξή τους θα λυθεί στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας.

Κύρια αιτία ο χαρακτηρισμός "μαλ@@μένη" με τον οποίο ο γνωστός ηθοποιός "περιέγραψε" τη Μαρία Ρεπούση για τον "συνωστισμό στην αποβάθρα της Σμύρνης".

Είχε πει χαρακτηριστικά ο Κώστας Βουτσάς:  

"Γιατί όλοι έχουμε ρίζες και περισσότερο εσείς οι Πόντιοι έχετε ρίζες μέσα από την ταλαιπωρία που τραβήξατε. Και δεν είναι συνωστισμός όπως είπε μία κυρία. Τι κυρία; Μία μα@@μένη. Συγγνώμη για το μια, ε; Τι συνωστισμός, μωρή. 350.000 κόσμος συνωστίστηκαν και σφαχτήκαν μεταξύ τους;".

Η συζήτηση της αγωγής της κ. Ρεπούση σε βάρος του κ. Βουτσά είχε προσδιοριστεί για την Πέμπτη αλλά τελικά αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!