Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έκθεση με φέρετρα

(PHOTOS) Η Funeral expo έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με όλα νέα τα προϊόντα και τα αξεσουάρ της «κατηγορίας».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
27/05/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Aπό το Σάββατο 28 Μαΐου έως και την Τρίτη 31 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της HELEXPO στο Μαρούσι η Funeral expo. Ανάλογη έκθεση πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας με αποτέλεσμα πικρούς συνειρμούς που σχετίζονται και με την διακυβέρνηση του τόπου.

Πέρα από τα αστεία η Funeral expo απευθύνεται στους επαγγελματίες του κλάδου τελετών, οι οποίοι και θα έχουν την δυνατότητα να επικοινωνήσουν και να ενημερωθούν για νέα προϊόντα, τεχνολογίες και υπηρεσίες από τη διεθνή αγορά ενώ παράλληλα θα υπάρχουν και εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες.

Από προϊόντα σχετικά με τον εξοπλισμό των γραφείων τελετών, φέρετρα, νεκροφόρες, μαρμάρινα αντικείμενα και επενδύσεις, μνημεία, προτομές, λουλούδια, είδη διακόσμησης, καντήλια, ανθοδοχεία, θυμιατά, σταυροί, κορνίζες για φωτογραφίες οστεοφυλάκια, τεφροδόχους και όλα τα… απαραίτητα μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια που αφορά νεκρώσιμες τελετές, ακολουθίες, μνημόσυνα.

Όσοι παρακολουθήσουν τα σεμινάρια θα έχουν να μάθουν πολλά που σχετίζονται με τους κινδύνους του επαγγέλματος, τα κατάλληλα μέτρα προστασίας και πρόληψης, τον έλεγχο του άγχους, την διαχείριση δύσκολων καταστάσεων και όχι μόνο.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί και πιστοποιητικό παρακολούθησης των σεμιναρίων.

Η Funeral expo μπορεί να πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας όμως έχει παρουσιαστεί πάμπολλες φορές σε διάφορα μέρη της γης με επιτυχία. Πρόσφατα στο διάστημα 1 με 3 Απριλίου διοργανώθηκε αντίστοιχη εκδήλωση στη Μπολόνια της Ιταλίας παρουσία 16.500 επαγγελματιών από 55 χώρες

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!