FAQ : Όλη η Αλήθεια για το Τέλος του Κόσμου

Τι θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου 2017; Υπάρχει πράγματι κίνδυνος να καταστραφεί η Γη; Κυκλοφορεί οδηγός επιβίωσης;
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Απαντήσεις σε δέκα βασικές ερωτήσεις. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε, για να μην βρεθείτε απροετοίμαστοι! .

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι είναι το Τέλος του Κόσμου;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τραγούδι του Παύλου Παυλίδη. Επίσης, τραγούδι και δίσκος των Aphrodite’s Child! Ωραία κομμάτια.

Ε: Πλάκα κάνεις; Υπάρχει κάποιος κίνδυνος για την Γη, αυτό το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017; Πολλά websites γράφουν πως τότε, θα συγκρουστεί ένας πλανήτης με την ΓΗ.

Α: Τσίμπησες κι εσύ; Χαχαχα! Άλλη μια απάτη του internet.

Ε: Πώς άρχισε αυτή η ιστορία;

Α: Κάποιος εξυπνάκιας, βρήκε τον τρόπο να γίνει διάσημος, και να βγάλει λεφτά, λέγοντας πως ο πλανήτης Nibiru, που τον είχαν ανακαλύψει οι ...Σουμέριοι, θα συγκρουστεί με την Γή εκείνη την μέρα.

Ε: Υπάρχει αυτός ο πλανήτης;

Α: Όχι

Ε: Πώς το ξέρουμε;

Α: Μας το λένε οι επιστήμονες, όλοι οι αστρονόμοι. Πλανήτης Nibiru ή άλλο σώμα που κατευθύνεται να συγκρουστεί με την Γη, ΔΕΝ υπάρχει.

Ε: Τότε γιατί όλος αυτός ο θόρυβος; Γιατί όλα σχεδόν τα sites γράφουν για τον πλανήτη αυτό, και το τέλος του κόσμου; Κάποια δίνουν και την είδηση, ποιες πόλεις θα καταστραφούν πρώτες

Α: Τα sites ψάχνουν ειδήσεις που θα τους αυξήσουν τα κλικ. Κάποια γράφουν στα ψιλά πως η ΝΑΣΑ διαψεύδει την είδηση, κάποια άλλα την βάζουν με ερωτηματικό και άλλα γνωστά κόλπα. Μην τσιμπάς.

Ε: Άρα λοιπόν δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος;

Α: Ο μόνος κίνδυνος που υπάρχει, είναι να πιστέψουν κάποιοι αφελείς την είδηση και να τους προκληθεί ψυχολογική διαταραχή. Υπάρχουν άνθρωποι εύπιστοι, που έχουν αναστατωθεί. Αν μάλιστα κάποιοι που πάσχουν από ψυχικό νόσημα, διαβάσουν την ψεύτικη αυτή είδηση, μπορεί να φτιάξουν σενάρια στο κεφάλι τους, που θα τους προκαλέσουν κακό.

Ε: Για τον πλανήτη αυτό, τον Nibiru, δεν είχαμε ακούσει κάτι και παλαιότερα;

Α: Ναι. Πρώτα, οι αεριτζήδες είχαν πει πως θα συγκρουστεί με την Γη, τον Μάιο του 2003. Όταν πέρασε ο Μάιος, και η σύγκρουση δεν έγινε, είπαν πως θα συγκρουστεί στις 31 Δεκεμβρίου του 2012. Τότε λέγανε πως ήταν σίγουρο, γιατί το πιστοποιούσε και το ...Ημερολόγιο των Μάγια!!

Ε: Και τι έγινε στις 31 Δεκεμβρίου 2012;

Α: Εσύ τι λες;

Ε: Δεν συγκρουστήκαμε;

Α: Α γεια σου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!