Έχει 100 οργασμούς και 40 στύσεις την ημέρα

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) O Dale Decker πάσχει από το σύνδρομο της συνεχής διέγερσης των γεννητικών οργάνων.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Έχοντας 100 οργασμούς και 40 σττύσεις την ημέρα η διαχείριση της καθημερινότητας καταντά πολύ δύσκολη υπόθεση. 


Για τον Dale Decker το σύνδρομο της συνεχής διέγερσης των γεννητικών οργάνων τον έχει οδηγήσει να μείνει χωρίς δουλειά, να είναι κλεισμένος στο σπίτι και να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την οικογένειά του. 

Βιώνει 100 οργασμούς την ημέρα, ενώ έρχεται σε στύση άλλες 40 φορές χωρίς ο ίδιος να το επιθυμεί στις πιο απρόσμενες στιγμές.

Ο ίδιος δηλώνει ενδεικτικά: 

«Φαντάσου να είσαι δίπλα στο φέρετρο του πατέρα σου, να τον θρηνείς και ενώ είσαι περιτριγυρισμένος από μέλη της οικογένειάς σου να έχει 9 οργασμούς. Δεν υπάρχει καμία ευχαρίστηση από αυτό. Νιώθεις αηδιασμένος από τον εαυτό σου. Μπορεί να είσαι σε κάποιο δημόσιο χώρο, μπροστά σε παιδιά και να συμβεί αυτό. Μπορεί να γίνει οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Μία φορά που συνέβη σε ένα μανάβικο και όταν τελείωσε είχα 150 ανθρώπους να με κοιτάζουν. Γιατί να βγω από το σπίτι μου, όταν μπορεί να μου συμβεί κάτι τέτοιο»» 

Όλα ξεκίνησαν όταν είχε ένα ατύχημα πέφτοντας από μία καρέκλα. Την ώρα λοιπόν που πήγαινε στο νοσοκομείο είχε 5 οργασμούς, με αποτέλεσμα να αντιληφθεί πως κάτι δεν πάει καλά.

Έκτοτε η ζωή του έχει γίνει κόλαση! 

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!