Επειγόντως στο νοσοκομείο ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος!

«Για σοβαρούς λόγους υγείας που προέκυψαν εντός της ημέρας και χρήζουν άμεσης χειρουργικής επέμβασης…».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Δύσκολες στιγμές για τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, καθώς μετά την πρεμιέρα του σε νυχτερινό κέντρο την περασμένη Παρασκευή, ο τραγουδιστής αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και σφίξιμο στην καρδιά, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η εφημερίδας Freddo σε δημοσίευμά της αναφέρει πως πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο χρειάζεται άμεσα χειρουργείο.

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του νυχτερινού κέντρου, Βάσω Ρεντοπούλου, τοποθετούμενη για την κατάσταση της υγείας του Μάκη Χριστοδουλόπουλου, δήλωσε στην εφημερίδα:

«Είχε κάποια σημάδια κόπωσης και, όπως γνωρίζαμε, περίμενε τον γιατρό του να επιστρέψει από το εξωτερικό για να τον δει. Έγινε αυτό και μετά τη συνάντησή τους και κάποιες εξετάσεις, του είπε πως πρέπει να χειρουργηθεί την Πέμπτη».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου:

«Για σοβαρούς λόγους υγείας που προέκυψαν εντός της ημέρας και χρήζουν άμεσης χειρουργικής επέμβασης, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος δε θα συνεχίσει να είναι μαζί μας για τη χειμερινή σεζόν. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση… Εμείς συνεχίζουμε κανονικά… Ραντεβού την Παρασκευή…».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!