Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω Πολυτεχνείου

Αλλαγές στα μέσα μεταφοράς, από σήμερα έως και την Παρασκευή λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αλλαγές στα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς ενόψει 17ης Νοεμβρίου και των εκδηλώσεων για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Όπως ανακοινώθηκε από την Τροχαία τίθενται σε ισχύ από σήμερα:

- Ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλ. Κάνιγγος για σήμερα και την Πέμπτη.

- Την Παρασκευή, κατά την διεξαγωγής της πορείας, οι ρυθμίσεις θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας και στις παράλληλες και κάθετες οδούς.

*Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

- Ακόμη, σύμφωνα με Απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα γίνουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία - Τρόλεϊ).

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να αποφεύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των Η.Π.Α., καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!