Έφυγε ο δημοσιογράφος Νίκος Ράλλης!

Με τον Νίκο δεν ήμασταν «κολλητοί» αλλά υπήρχε καλό αίμα και εκτίμηση ανάμεσά μας. Συνυπήρξαμε για μερικά χρόνια στο
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
ίδιο κτίριο, στην ίδια εκδοτική στέγη, εκείνος στον Επενδυτή, εγώ στο Δίφωνο και το Όασις. Τα λέγαμε συχνά και τακτικά φιλοξενούνταν κείμενά του και στα δύο μουσικά περιοδικά που διηύθυνα. Τον εκτιμούσα γιατί ήταν «γνώστης» σε ένα περισσότερο «διεθνές» και «μοντέρνο» -κατά μια έννοια- ρεπερτόριο που ναι μεν κατείχα, αλλά δεν παρακολουθούσα τις εξελίξεις του, στο βαθμό που ο Νίκος «διάβαζε» τα «πράγματα».

Πριν κάμποσο καιρό, κάτι μήνες δηλαδή, τα είπαμε και όταν επιμελήθηκα κάποιες εκδόσεις στον Ελεύθερο Τύπο, καθώς κι εκείνος συνεργαζόταν με το εν λόγω συγκρότημα.

Πάντα γελαστός, χιουμορίστας, καλοπροαίρετος, «τρεχάτος»… και πάντα με το «κουσούρι» των «καλλιτεχνικών». Μιλήσαμε για το ogdoo, αλλά και το spirto στο οποίο φιλοξενούνταν τα άρθρα του, για το πώς η μουσική ενημέρωση περνάει πλέον από το διαδίκτυο…

Κάτι φευγαλέο άκουσα πριν λίγο καιρό σχετικά με την υγεία του… αλλά φαντάστηκα πως μάλλον πρόκειται για υπερβολές. Σήμερα το πρωί ήρθαν τα θλιβερά μαντάτα του. Μαύρισε η καρδιά μου. Κρίμα… Θα τον θυμάμαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη του.

Καλές «ακροάσεις» Νίκο, εκεί στην άλλη μεριά…

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!