Δύσκολες ώρες για τον Στάθη Ψάλτη

«Ο Ψάλτης δεν είναι καλά και κάνει ενδελεχείς εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι ακριβώς του συμβαίνει».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
21/03/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Κέρκης
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Αυτά αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Espresso» τονίζοντας πως ο Στάθης Ψάλτης διέκοψε την περιοδεία του ενώ το τελευταίο διάστημα έχει σταματήσει τις επίσημες εξόδους.

Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην επιθεώρηση «Όλοι μαζί... τη φάγαμε», πραγματοποιώντας περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα πηγή από το περιβάλλον του, του αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφτηκε νοσοκομείο: «Έτρεχε αίμα από τη μύτη του και τον πήγαμε στο νοσοκομείο της περιοχής. Οι γιατροί του συνέστησαν να σταματήσει την περιοδεία και να ασχοληθεί σοβαρά με την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που διέγνωσαν». Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» σε συνδυασμό και με άλλα δημοσιεύματα, οι γιατροί στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε είχαν συστήσει στον Στάθη Ψάλτη να παραμείνει για ξεκούραση και θεραπεία, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε να αναβάλει τις παραστάσεις του θιάσου και έφυγε από το νοσοκομείο.

Επίσης η γενικότερη «εξαφάνιση» του ηθοποιού σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων του περιβάλλοντός του «οφείλεται σε σοβαρό λόγο υγείας».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!