Δύσκολες ώρες για την Ειρήνη Παππά

Καθηλωμένη στο κρεβάτι, δεν αναγνωρίζει πλέον κανέναν.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
23/12/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η 86χρονη σπουδαία και διεθνούς φήμης ηθοποιός του θεάτρου του κινηματογράφου βρίσκεται καθηλωμένη στο κρεβάτι. Άνθρωπος από το συγγενικό της περιβάλλον αποκάλυψε ότι η κατάστασή της είναι  πολύ δύσκολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, η κατάσταση της Ειρήνης Παππά είναι μη αναστρέψιμη. Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει πως αδυνατεί να κάνει την οποιαδήποτε κίνηση στο κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται, ενώ δεν αναγνωρίζει κανέναν από τους συγγενείς και τους φίλους της, που είναι στο πλευρό της.  

Ο Γιώργος Λιάνης πριν από αρκετούς μήνες, καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Υπάρχει και μια μεγάλη Ελληνίδα που ζει και πάντα τη σκέφτομαι μαζί με τη Μελίνα, η Ειρήνη Παππά. Η Ειρήνη δεν ανέφερε σε καμία της συνέντευξη ότι αυτή έκανε κάτι. Καλή της ώρα, είναι στην Πλάκα τώρα και κάνει βόλτες στον πεζόδρομο. Της εύχομαι να είναι πάντα γερή, γιατί περνάει δύσκολα, αλλά έχει τόση μεγαλοπρέπεια... Όπως μεγαλοπρεπώς έζησε, έτσι και μεγαλοπρεπώς έχει αποσυρθεί. Κανένας δεν ξέρει τίποτα. Περνάει δύσκολα, είναι χτυπημένη πάρα πολύ σοβαρά στην υγεία της, αλλά με αδυσώπητη αξιοπρέπεια το αντιμετωπίζει. Την είδα χθες, μέχρι που με αναγνώρισε, μου είπε “Γιώργο” και έπεσε στην αγκαλιά μου. Έχει πρόβλημα μεγάλο, αλλά έχει κοντά της ανθρώπους που την αγαπάνε».

Να ελπίσουμε πως η κυρία Ειρήνη Παππά θα καταφέρει να βγει νικήτρια στη δύσκολη μάχη που δίνει, όπως ακριβώς έκανε όλα αυτά τα χρόνια στην τέχνη και το βίο της.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!