Δεύτερο όχημα φέρεται να εμπλέκεται στο τροχαίο του Βρεττού

(VIDEO) Η Τροχαία εξετάζει την εμπλοκή ενός δεύτερου οχήματος στο τροχαίο ατύχημα που είχε ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός και η σύντροφός του.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
20/02/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση

Την ώρα που η κατάσταση του Ηλία Βρεττού δείχνει να καλυτερεύει -ο ίδιος έγραψε στο Instagram, "αφού ζω, όλα καλά"- η Τροχαία εξετάζει τη συμμετοχή ενός λευκού ημιφορτηγού στο ατύχημά του. 


Ο Ηλίας Βρεττός και η 25 χρονη σύντροφός του κινούταν γύρω στις 10 το πρωί της Καθαράς Δευτέρας επί της Λ. Ποσειδώνος στο ύψος της Γλυφάδας όταν το όχημά τους εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο. Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για 45 λεπτά για τον απεγκλωβισμό οδηγού και συνοδηγού, καθώς το όχημα είχε μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδηρικών. 

Σύμφωνα με την μαρτυρία της 25χρονης οδηγού, ένα λευκό ημιφορτηγό τους έκλεισε τον δρόμο με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο στην προσπάθειά της να το αποφύγει και να προσκρούσει πάνω σε δέντρα.

Όπως δήλωσε και ο μάνατζερ του Βρεττού: "Κάποια στιγμή μπήκε ένα λευκό αυτοκίνητο μπροστά τους, τους έκοψε, η κοπέλα έκανε αριστερά να το αποφύγει, έκανε δεξιά, έχασε τον έλεγχο, τούμπαρε το αυτοκίνητο και έπεσε πάνω στο δέντρο. Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου δεν σταμάτησε, έφυγε".

Από τη σύγκρουση η 25χρονη τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο, ενώ ο τραγουδιστής φέρει πολλαπλά κατάγματα σε χέρι, πόδι και λεκάνη. Το τελευταίο κρίνεται και ως πιο σοβαρό και σήμερα θα διαπιστωθεί εάν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργείο ή όχι.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!