Δεν θέλουν τον Σαμπάνη στη φωταγώγηση του δέντρου στη Θεσσαλονίκη

Δημοτικοί σύμβουλοι υποστηρίζουν ότι δεν αρμόζει στην αισθητική των εκδηλώσεων του δήμου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
13/11/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Αντιρρήσεις για την επιλογή του Γιώργου Σαμπάνη να πραγματοποιήσει συναυλία μετά την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, στις 29 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Αριστοτέλους, εξέφρασαν δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα οι Γιώργος Αβαρλής και Αλέξανδρος Άγιος δηλώνουν ότι δεν αρμόζει στην αισθητική των εκδηλώσεων του δήμου, η επιλογή ενός τραγουδιστή που έχει τραγουδήσει ένα τραγούδι όπως το «Αγάπη ρε μ@@@@».

Όπως σημειώνει το thestival, ο κ. Αβαρλής, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Μένω ενεός. Πώς άνθρωποι που τους εκτιμώ για την ποιότητα τους βρίσκουν να συνδυάσουν τον άναμμα των Χριστουγέννων με ένα συγκρότημα, το οποίο ο εκπρόσωπος του συγκροτήματος έχει μελοποιήσει και΄ένα τραγούδι με τον τίτλο …«Αγάπη ρε μ…».Δεν περίμενα ότι οι κ. Μπαρμπουνάκης και Πέγκας ακούν τέτοια τραγούδια. Από τον Ιούνιο ξεκινάτε να βρείτε συγκροτήματα και να βρίσκετε αυτόν που έχει μελοποιήσει αυτό το τραγούδι. Αυτά τα έκανε αυτή η φαύλη διοίκηση που καταδικάσαμε, τα κάνετε και εσείς, εκπλήσσομαι».

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο τραγούδι δεν το έχει ερμηνεύσει ο Γιώργος Σαμπάνης, αλλά έχει γράψει τη μουσική. Είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι άδικο αυτό που γίνεται στον καλλιτέχνη Γιώργο Σαμπάνη. Ένα αθλητής, ολυμπιονίκης, ο οποίος άνοιξε τους Ολυμπιακούς της Αθήνας. Αυτά σε σχέση με το ήθος. Αναφέρεστε σε ένα τραγούδι, του οποίου ο ερμηνευτής και ο στιχουργός είναι άλλος. Άρα είναι άστοχο και άκυρο αυτό που κάνετε».

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!