Δείτε το βίντεο: Χέρια… κατά του Ρατσισμού!

(VIDEO) Ένα μήνυμα από καλλιτέχνες για τη σημερινή Παγκόσμια Μέρα Κατά του Ρατσισμού!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
21/03/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
5 τέχνες, από 4 χώρες συνδυάζονται σε ένα βίντεο 3 λεπτών, χρησιμοποιώντας 2 χέρια για να εκφράσουν 1 μήνυμα κατά του ρατσισμού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Ρατσισμού, στις 21 Μαρτίου.

H δημιουργία της Sara Toscano (PT) ενώνει τη δουλειά του ποιητή Θωμά Τσαλαπάτη (GR), του συνθέτη Μάνου Αθανασιάδη (GR), της τραγουδίστριας Κατερίνας Κοζαδίνου (GR/ PL), του σκηνοθέτη Στέλιου Μαυρογιάννη (GR), της γραφίστριας Κατερίνας Παππού (GR) και του φωτογράφου Alexandre Cabrita (PT). Η πρωτοβουλία αυτή είναι προϊόν έμπνευσης από το έργο της Ολλανδικής Μη Κυβερνητικής οργάνωσης Magenta, που καταπολεμά τις διακρίσεις και τον ρατσισμό διεθνώς στο διαδίκτυο. Χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από δωρεές ατόμων από όλο τον κόσμο, μέσα από την πλατφόρμα crowdfunding.

Ο στόχος αυτού του βίντεο είναι να εμπνεύσουμε άτομα και κοινότητες. Να ενώσουμε όλοι τα χέρια μας στον αγώνα κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων. Να κάνουμε τα λόγια μας πράξη ώστε να χτίσουμε ένα ειρηνικό, πολυεθνικό και συνεκτικό κόσμο.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!