Black Friday - Τι πρέπει να προσέξεις

Τι πρέπει να ξέρεις και τι να προσέξεις για να μην την πατήσεις στην Black Friday.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, τα καταστήματα καλούν τους καταναλωτές, ακριβώς μια ανάσα πριν την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου, να κάνουν τις αγορές τους στις πιο χαμηλές τιμές της χρονιάς, με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 80%.

Η αμερικανιά, που στις ΗΠΑ τρέχει από τη δεκαετία του '60, μοιραία εξαπλώθηκε σε όλο τον πλανήτη και πλέον παίζει δυνατά και στη χώρα μας, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και πλατιά ανταπόκριση από μεγάλο μέρος του κόσμου.

Τι πρέπει όμως να ξέρεις και τι να προσέξεις για να μην την πατήσεις στην Black Friday και να κάνεις πραγματικά έξυπνες και συμφέρουσες αγορές;

- Κάνε πρώτα τη λίστα με τις ουσιαστικές ανάγκες σου και κινήσου βάσει αυτών. Όχι ό,τι δεις πιο φτηνό, και το παίρνουμε.

- Όσο πιο ακριβή ή πιο πολύπλοκη είναι μια αγορά, τόσο πρέπει να το έχεις ψάξει περισσότερο, πριν την Παρασκευή. Π.χ. Ποια λάπτοπ, ποιες μάρκες, ποια μοντέλα, ποια χαρακτηριστικά και συγκρίσεις μεταξύ τους.

- Κινήσου γρήγορα και από νωρίς. Ο χρόνος που θα έχεις στη διάθεσή σου όπως και το πανέρι των αγορών θα είναι περιορισμένα.

- Πρέπει να ξέρεις πως τα περισσότερα on line καταστήματα ενεργοποιούν τις προσφορές τους απ’ το βράδυ της Πέμπτης.

- Ειδικά αυτή την εβδομάδα μην αγνοείς τα newsletters των μεγάλων αλυσίδων. Γενικά στα site θα βρεις μεγάλες προσφορές.

- Κάνε έναν έλεγχο στην πιστωτική σου μη βρεθείς σε άσχημες καταστάσεις.

- Την ίδια ώρα λογάριασε και πώς θα βγάλεις το μήνα που τρέχει, αλλά και τον επόμενο που έρχεται.

- Αν δεν βρεις αυτά που πραγματικά θέλεις, μην απογοητευτείς, αντιστάσου και μη φορτωθείς με εκπτωτικά μεν αλλά στην ουσία όχι αναγκαία πράγματα.

- Κάνε μια λίστα με δώρα που δεν γίνεται να μην κάνεις για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά στους αγαπημένους σου… ώστε να γλυτώσεις αρκετά χρήματα.

- Προτίμησε αξιόπιστα καταστήματα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!