Αποκαλύφθηκε η προτομή του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι

Ολοκληρώθηκαν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου στο σημείο που δολοφονήθηκε ένα χρόνο πριν ο Παύλος Φύσσας στην περιοχή του Κερατσινίου.
Αποκαλύφθηκε η προτομή του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι Φωτογραφία: www.news247.gr
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
18/09/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόκειται για γλυπτό που φιλοτέχνησε ο Στάθης Αλεξόπουλος στη μνήμη του δολοφονημένου μουσικού. Η πρόσοψη του μνημείου απεικονίζει τον Παύλο Φύσσα να τραγουδά στη σκηνή.

"Μια τέτοια μέρα είναι ωραία για να πεθαίνεις όμορφα και όρθιος σε δημόσια θέα. Με λένε Παύλο Φύσσα από τον Περαία".

Το μνημείο δημιουργήθηκε με έξοδα της πρωτοβουλίας "Δεν ξεχνάμε", που έχουν συγκροτήσει συγγενείς και φίλοι του δολοφονημένου ράπερ. "Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για την προσωπικότητα του Παύλου", δήλωσε ο γλύπτης που φιλοτέχνησε την προτομή. Η προσέλευση του κόσμου στο σημείο της δολοφονίας είναι μαζική με τους φίλους του και τους στενούς συγγενείς του να δίνουν το "παρών". 

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται με την πρωτοβουλία των κοινωνικών δράσεων "Δεν ξεχνάμε" θα κορυφωθούν στις 19 Σεπτεμβρίου με μία μεγάλη συναυλία στην πλατεία Συντάγματος και τη συμμετοχή δεκάδων καλλιτεχνών. Στις 18 Σεπτεμβρίου στο Κερατσίνι έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 παναττικό συλλαλητήριο στον τόπο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία μνήμης. Ανάλογα συλλαλητήρια και πορείες θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έξω από ελληνικές πρεσβείες.
9a

Πηγή: news247.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!