Από άρχοντας της νύχτας στην αφάνεια!

«Σκέφτομαι πως δεν θα έχω να φάω… Πώς να χωνέψω ότι στα 68 μου θα βρεθώ στον δρόμο;»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
23/09/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απ’ τις αρχές της δεκαετίας του ’80 και για περισσότερα από 20 χρόνια υπήρξε το αφεντικό της θρυλικής «Νεράιδας». Στις πίστες της, στο διάστημα και της δική του εποχής, φιλοξενήθηκαν σπουδαίοι καλλιτέχνες και πλήθος κόσμου που έτρεχε για να τους απολαύσει.

Στα νεότερα χρόνια τη θέση του ιστορικού μαγαζιού πήραν το «Θέα» και το Kitchen Bar.

Ο Στηβ Κακέτσης, σύμφωνα με δηλώσεις του στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά λέει πως επένδυσε σε αυτά πολλά χρήματα, φρόντιζε τις υποχρεώσεις του προς τους 180 υπαλλήλους του και ξαφνικά… μένει δίχως μαγαζιά. Ο λόγος είναι ότι αυτά, βρίσκονται σε χώρο που παλαιότερα ανήκε στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα και τώρα που πέρασε σε νέο διαχειριστή, το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), λόγω χρεών, με οριστική απόφαση του δικαστηρίου … τον πετάει έξω.

Δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στηβ Κακέτσης: «Καταστράφηκα! Είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Σκέφτομαι πως δεν θα έχω να φάω… Πώς να χωνέψω ότι στα 68 μου θα βρεθώ στον δρόμο; Χρωστούσα κάποια χρήματα, αλλά φρόντιζα να πληρώνονται κάποια χρέη. Παράλληλα, τους ζητούσα να μου κάνουν δόσεις -κάτι που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση- αλλά σε όλες τις αιτήσεις μου δεν πήρα απάντηση».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!