Αν έχετε 125 εκ. ευρώ, μπορείτε να κάνετε πρόταση γάμου στη Σελήνη!

Και μάλιστα υπό τους ήχους του «Fly Me to the Moon» του Frank Sinatra.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
11/07/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πρακτορείο «Apoteo Surprise», εξειδικευμένο στην οργάνωση «τρελών» προτάσεων γάμου, με έδρα το Παρίσι, εγκαινιάζει μια νέα υπηρεσία με κόστος μόλις… 125 εκατομμύρια ευρώ, που επιτρέπει στους γοητευτικούς πρίγκιπες του 21ου αιώνα, να ζητήσουν το χέρι της αγαπημένης τους, ταξιδεύοντας στο φεγγάρι.

Από τον Μάρτιο του 2022 θα μπορεί καθένας που διαθέτει το ποσό να κάνει κράτηση της υπηρεσίας στην ιστοσελίδα www.proposeinparis.com και πέντε μήνες αργότερα, θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει την ιδιαίτερη πρόταση γάμου, αφού βέβαια προηγηθεί σχετική εκπαίδευση.

Η πτήση πάνω από τη σεληνιακή επιφάνεια θα διαρκεί μια εβδομάδα, ενώ θα πραγματοποιείται σε αυτόνομη κάψουλα που θα επιτρέπει στους δυο εραστές να ταξιδέψουν μόνοι τους. Η πορεία της κάψουλας θα είναι παρόμοια μ’ εκείνην της μυθικής αποστολής Apollo 8, του 1968. Η κάψουλα, η οποία θα φτάσει τα 38000 χλμ. ανά ώρα θα είναι εξοπλισμένη με οκτώ κάμερες για να απαθανατίσει τη θεαματική είσοδο του ζευγαριού στην ιστορία της διαστημικής και ερωτικής κατάκτησης! Την ώρα της πρότασης μάλιστα θα ακούγεται το «Fly Me to the Moon» του Frank Sinatra.

Αν βέβαια τα 125 εκατομμύρια ευρώ σας πέφτουν πολλά, το «ApoteoSurprise» που ιδρύθηκε το 2006 από τον Nicolas Garreau, προσφέρει στην ιστοσελίδα του www.proposeinparis.com, 30 ακόμα βασικά ρομαντικά σενάρια για να κάνετε τη διαφορά στην πρόταση γάμου σας, στο Παρίσι.

Μεταξύ αυτών η αποστολή ενός ταχυδρομικού περιστεριού με την πρόταση στην αγαπημένη σας, βόλτα με λιμουζίνα κατά τη διάρκεια της οποίας θα εμφανιστεί φωτεινό μήνυμα αγάπης στους πρόποδες του Πύργου του Άιφελ και άλλα. Οι τιμές κυμαίνονται από 290 ευρώ έως 125 εκατομμύρια ευρώ.

Η ώρα η καλή!

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!