23 Σεπτεμβρίου 2017 - Το τέλος του κόσμου

(VIDEO) Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου η ημερομηνία που οι συνωμοσιολόγοι ορίζουν ως το τέλος του κόσμου και εξηγούν το γιατί.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι ημερομηνίες για το τέλος του κόσμου και τον αφανισμό της γης που κατά καιρούς έχουν δοθεί είναι πάρα πολλές.

Αυτή που είναι πιο κοντινή έρχεται το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017. Σύμφωνα με Αμερικανούς συνωμοσιολόγους ήδη έχουμε μπει σε τροχιά καταστροφής μετά την μερική έκλειψη του Αυγούστου. Στις 23 λοιπόν του μήνα ο θρυλικός πλανήτης των αρχαίων Σουμέριων Nibiru ή αλλιώς πλανήτης Χ θα περάσει πολύ κοντά από τη Γη και θα φέρει την Αποκάλυψη και κατά συνέπεια την απόλυτη καταστροφή του πλανήτη.

Ο «άγνωστος» πλανήτης Χ, όπως υποστηρίζει και ο Ντέϊβντ Μιντ, συγγραφέας του βιβλίου «Πλανήτης Χ - Η άφιξη του 2017», πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον νότιο πόλο της γης και αυτό θα προκαλέσει βιβλικές καταστροφές, όπως χαρακτηριστικά παρουσιάζει και σε σχετικό βίντεο.

Μάλιστα στηρίζεται σε αναφορές της «Αποκάλυψης» όπου: «Ένα μεγάλο σημάδι φάνηκε στον ουρανό. Μια γυναίκα ντυμένη τον ήλιο, έχοντας το φεγγάρι κάτω από τα πόδια της και ένα στεφάνι από 12 αστέρια στο κεφάλι της».

Το μεγάλο σημάδι, που δεν έχει ως στιγμής ποτέ παρουσιαστεί στην ιστορία της ανθρωπότητας, η γυναίκα δηλαδή, όπως περιγράφεται στην «Αποκάλυψη» είναι μορφή αστρονομικών φαινομένων που θα φέρουν τον τελειωτικό αφανισμό μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Βέβαια, σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους, και στο παρελθόν ο πλανήτης Nibitu επρόκειτο να χτυπήσει τη γη μας τον Δεκέμβριο του 2015 αλλά και νωρίτερα τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. Επίσης έτος καταστροφής είχε οριστεί και το 2012…

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!