Η ΕΡΤ στηρίζει τους πυρόπληκτους της Αττικής

Αποφάσισε την ανάληψη δράσεων για την ενεργό στήριξη των πυροπλήκτων της περιοχής.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η ΕΡΤ, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος για τα θύματα των πρόσφατων καταστρεπτικών πυρκαγιών στην Αττική, αποφάσισε την ανάληψη δράσεων για την ενεργό στήριξη των πυροπλήκτων της περιοχής.

Σε αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση της εταιρείας έλαβε την απόφαση για το άνοιγμα ειδικού τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο κατέθεσε ήδη εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ για την ανακούφιση και στήριξη των πληγέντων.

Πέρα από το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, ο λογαριασμός θα είναι ανοικτός για κάθε πολίτη που επιθυμεί να συνεισφέρει σε αυτόν τον σκοπό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τη συνεισφορά τους στον ειδικό λογαριασμό της ALPHA BANK με ΙΒΑΝ: GR90 0140 2090 2090 0232 0003 793.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος, αποφάσισαν ότι φέτος δεν θα κάνουν χρήση της νόμιμης αργίας της 26ης Ιουλίου και ως εκ τούτου θα είναι παρόντες στις θέσεις τους, προσφέροντας στους πολίτες αξιόπιστη, ψύχραιμη και αξιοπρεπή ενημέρωση σε αυτή την τραγική συγκυρία. Σημειώνεται, ότι παρόμοια απόφαση έλαβε και η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται, ότι στο πλαίσιο του τριήμερου πένθους η ΕΡΤ έχει ήδη ακυρώσει τις θεματικές καλοκαιρινές συναυλίες στο Ζάππειο και στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου, καθώς και όλες τις εκδηλώσεις των Μουσικών Συνόλων της, ενώ σε όλα τα κτήριά της οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες. Από την πρώτη στιγμή, το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης βρέθηκε στην πρώτη γραμμή με έναν μαραθώνιο ενημέρωσης, λειτουργώντας παράλληλα ως γέφυρα μεταξύ των κατοίκων των πληγεισών περιοχών και των αρμόδιων Αρχών.

Οι δράσεις της ΕΡΤ για την ανακούφιση των πυροπλήκτων θα συνεχιστούν.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!