Ζωή Παπαδοπούλου & φίλοι στο Σταυρό του Νότου

(VIDEO & PHOTOS) Στην πρώτη της προσωπική παράσταση στο Σταυρό του Νότου, η Ζωή Παπαδοπούλου δεν ήταν, τελικά, μόνη στη σκηνή!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πολλοί φίλοι, γνωστοί και συνάδερφοι από τον καλλιτεχνικό χώρο συγκεντρώθηκαν για να την ακούσουν να μετατρέπει το Σταυρό από rock club σε λαϊκή σκηνή, για ένα βράδυ μόνο! Ένα βράδυ γεμάτο κέφι και τραγούδια από τις προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές της Ζωής Παπαδοπούλου, κάποια από αυτήν που ετοιμάζει τώρα με συνθέσεις του Άρη Βλάχου και, βεβαίως, παλιά λαϊκά & ρεμπέτικα. Τραγούδια που αγαπήσαμε, δηλαδή, όπως προδιέθετε και ο τίτλος της παράστασης, διασκευασμένα με ηλεκτρικό ήχο και τραγουδισμένα από μια γνήσια & άξια λαϊκή φωνή.

Μαζί της έπαιξε μπουζούκι ο Νίκος Κατσίκης, μια ορχηστρική σύνθεση του οποίου ακούσαμε στην έναρξη του δεύτερου προγράμματος, κιθάρες ο Παντελής Ντζιάλας, ακορντεόν ο Τάσος Κάντας, τύμπανα ο Γρηγόρης Συντρίδης και μπάσο ο Πέτρος Σταμέλος. Πέντε μουσικοί αξιώσεων, που έδωσαν την προσωπική τους διάσταση στις ενορχηστρώσεις του Άρη Βλάχου.

Η πρώτη έκπληξη της ιδιαίτερα ζεστής βραδιάς ήταν η παρουσία του αγαπημένου μας Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου, που όπως και πριν λίγες μέρες τραγούδησε μαζί με τη Ζωή. Στη συνέχεια από τη σκηνή πέρασαν η Δήμητρα Σταθοπούλου, που όπως εξήγησε η Ζωή το κοινό που τις έφερε κοντά ήταν η συνεργασία τους με το Δημήτρη Μητροπάνο, γι’ αυτό και ακούσαμε από τις δυο τους μια υπέροχη εκτέλεση του «Καλοκαίρια & Χειμώνες», η Έλενα Δεληχρήστου φίλη απ’ τα παλιά, που τραγούδησε το «Σώσε με», ο Πάνος Παπαϊωάννου με τα «Μεροκάματα» που απέσπασαν το βραβείο κοινό στον τελευταίο διαγωνισμό της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών και τέλος ο Δήμος Αναστασιάδης.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε κάποια χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της βραδιάς που παρακολούθησαν, εκτός από τους προαναφερθέντες, ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, οι τραγουδίστριες Φωτεινή Δάρρα, Άννα Μπουρμά, Λυδία Σέρβου, Πένυ Παπακωνσταντίνου, Αθηνά Ρούτση, ο πιανίστας & ενορχηστρωτής Ματί Παλαιολόγος, ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού & πατέρας του Άρη Βλάχου Δημήτρης Βλάχος, ο τραγουδιστής Βαγγέλης Δούβαλης, η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού κ.α.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!