Βασίλης Προδρόμου - Μια βραδιά με καλή μουσική & χιούμορ

(VIDEO & PHOTOS) Ο Βασίλης Προδρόμου, η Σοφία Κουρτίδου & οι φίλοι τους στην πρώτη τους εμφάνιση στο Σταυρό του Νότου.
Βασίλης Προδρόμου - Μια βραδιά με καλή μουσική & χιούμορ Φωτογραφίες: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Η ζωή ξεκινάει από τώρα» είναι ο τίτλος της πρώτης προσωπικής, δισκογραφικής κατάθεσης του Βασίλη Προδρόμου, αλλά το σύνθημα για να έρθουν καλύτερες μέρες, που έδωσε και το όνομα στη μουσική παράσταση του τραγουδιστή, που πραγματοποιήθηκε στο Σταυρό του Νότου (Club), την Τετάρτη 1 Μαρτίου.

Αν και το πρόγραμμα ξεκίνησε με το Βασίλη Προδρόμου μόνο επί σκηνής να ερμηνεύει ιδιαίτερα την «Εθνική μας μοναξιά» των Μάριου Τόκα & Φίλιππου Γράψα, απλά με την κιθάρα του, κύριο συστατικό της βραδιάς ήταν τα καινούρια τραγούδια του Βασίλη Προδρόμου και των συμπαιχτών του, Dasho Kurti, Δημήτρη Σίντου και Νίκου Σαμαρά, οι οποίοι υπογράφουν κάποια απ’ αυτά, ακούστηκαν όμως και σημαντικά τραγούδια από το καλό ελληνικό ρεπερτόριο, έντεχνα, λαϊκά και παραδοσιακά, ανάμεσα σε αυτοσχεδιαστικά - χιουμοριστικά στιγμιότυπα.

Η Σοφία Κουρτίδου, σε ένα ξεχωριστό σημείο της βραδιάς, παρουσίασε ένα πρόγραμμα Live Looping μόνη της, αλλά και σε συνδυασμό με τη μπάντα και βέβαια τραγούδησε μαζί με το Βασίλη Προδρόμου, το ολοκαίνουργιο ντουέτο τους με τίτλο «Τα δικά σου τα φιλιά», που περιλαμβάνεται στο δίσκο. Τραγούδησε επίσης και ο μουσικός & συνθέτης Dasho Kurti.

Την παράσταση παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι - συνάδελφοι του Βασίλη Προδρόμου, όπως ο Κωνσταντίνος Πλούσιος (που συμμετέχει και στο δίσκο), η Ειρήνη Χαρίδου, η Μαρία Σπυροπούλου, η Βίκυ Καρατζόγλου, αλλά και η Ασπασία Στρατηγού, η οποία μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με το Βασίλη Προδρόμου.

Περισσότερα για τη δουλειά «Η ζωή ξεκινάει από τώρα» μπορείτε να διαβάσετε στο ρεπορτάζ της πρώτης παρουσίασής της.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της βραδιάς στο βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!