Το «Πέρασμα» του Βασίλη Σκουλά & του Χρήστου Παπαδόπουλου

(VIDEO & PHOTOS) Παρουσία των συντελεστών, δημοσιογράφων και καλλιτεχνών παρουσιάστηκε η νέα δισκογραφική εργασία του Βασίλη Σκουλά, σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου.
Το «Πέρασμα» του Βασίλη Σκουλά & του Χρήστου Παπαδόπουλου Φωτογραφία: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το βράδυ της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου, παρουσιάστηκε στον Πολυχώρο «Καμίνι» στο Γαλάτσι η νέα δισκογραφική εργασία του Βασίλη Σκουλά, σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου, με τίτλο «Πέρασμα», η οποία θα κυκλοφορήσει επίσημα το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 με την εφημερίδα «Παρασκήνιο».

Πρόκειται για 12 συνολικά τραγούδια, εκ των οποίων δέκα ντουέτα, που ο Βασίλης Σκουλάς ερμηνεύει στο δίσκο μαζί με τους Γιάννη Πλούταρχο, Θέμη Αδαμαντίδη, Νίκο Μακρόπουλο, Βαγγέλη Κονιτόπουλο, Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη, Παντελή Θαλασσινό, Χρήστο Δάντη, Οζλέμ Δουργούτη, Κώστα Δουμουλιάκα & Κωνσταντίνο Μπογδάνο και δύο μελοποιημένα ποιήματα του Βιτσέντζου Κορνάρου, που ερμηνεύει μόνος. Συμμετέχει ο Βασίλης Σαλέας ως σολίστ στο κλαρίνο. Τους υπόλοιπους στίχους υπογράφουν οι: Γιάννης Μάνιος (3), Στέλλα Βερνιτάκη (2), Γιάννης Σίννης (3), Κώστας Μπαλαχούτης (1) & Φρόσω Γιατρομανωλάκη (1).

Στη χθεσινή παρουσίαση, όπου παραβρέθηκαν πολλοί δημοσιογράφοι, αλλά και καλλιτέχνες, τα τραγούδια του δίσκου παίχτηκαν για πρώτη φορά ζωντανά, ερμηνευμένα από το Βασίλη Σκουλά και όσους από τους τραγουδιστές κατάφεραν να βρίσκονται εκεί: Θέμη Αδαμαντίδη, Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη, Παντελή Θαλασσινό, Οζλέμ Δουργούτη, Κώστα Δουμουλιάκα & Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Τους απόντες αντικατέστησε τραγουδώντας ο Χρήστος Παπαδόπουλος.

Προς το παρόν, λοιπόν, σας προσφέρουμε μια πρώτη γεύση από τα τραγούδια του δίσκου, με τις ερμηνείες του Θέμη Αδαμαντίδη & του Παντελή Θαλασσινού στο βίντεο που ακολουθεί και θα επανέλθουμε με περισσότερα, μετά την κυκλοφορία του δίσκου.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!