Θεοδωράκης, μαντινάδες & ταξίμια με Ραζέλη, Ανδρουλάκη & Βασιλά στο Χαμάμ

(VIDEO & PHOTOS) Από αυτές τις βραδιές, που χαίρεται κανείς να ανακαλύπτει και να απολαμβάνει.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Σάββατο 31 Μαρτίου μια όμορφη παρέα έσμιξε και μας πρόσφερε αξέχαστες μελωδίες και υπέροχες ερμηνείες, στο μυσταγωγικό Χαμάμ.

Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη στο πρώτο μέρος που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει, επιτυχίες μεγάλων και σπουδαίων συνθετών στο δεύτερο, πολύ κέφι, χαμόγελα και κρητικές μαντινάδες από τον αγαπημένο Νίκο Ανδρουλάκη, εξαίρετες ερμηνείες από την Αφεντούλα Ραζέλη, με τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Θανάση Βασιλά να τους συνοδεύει, απογειώνοντας κάθε μελωδία!

Με δύο φωνές και τρία έγχορδα, με τους, Βαγγέλη Κονταράτο στην κιθάρα και Σταύρο Καβαλιεράτο στο μπάσο να συμπληρώνουν την ορχήστρα, αυτή η δεμένη καλλιτεχνική παρέα, με πολύ μεράκι, αγάπη και σεβασμό στο ελληνικό τραγούδι και τους δημιουργούς του, δίνουν στο κοινό να καταλάβει πως η συνταγή μιας επιτυχημένης παράστασης, είναι τα… απλά υλικά!

Στο χαμηλών φώτων, γραφικότατο και προαιώνιο Χαμάμ, οι ξεχωριστοί Νίκος Ανδρουλάκης, Αφεντούλα Ραζέλη και ο κορυφαίος Θανάσης Βασιλάς παίζουν και ερμηνεύουν σπουδαία, δίνοντας την ψυχή τους, πολλά από τα πιο όμορφα λαϊκά τραγούδια, παρασύροντας το κοινό που τραγουδάει μαζί τους και χορεύει.

Είναι από αυτές τις βραδιές που χαίρεται κανείς να ανακαλύπτει και να απολαμβάνει.

Και βέβαια κάναμε και τη βόλτα μας στα τραπέζια, βρίσκοντας εκλεκτούς και αγαπημένους φίλους του τραγουδιού και… της παρέας, όπως ο βιτρουόζος του κλαρίνου Βασίλης Σαλέας, ο Δημήτρης Λέντζος, στιχουργός συγγραφέας και ποιητής, ο Θανάσης Συλιβός των εκδόσεων «Μετρονόμος», και ο Νίκος Αναγνωστάκης, στιχουργός και Πρόεδρος του Ogdoo Music Group.

Ο Θανάσης Βασιλάς θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του με την Αφεντούλα Ραζέλη & τον Νίκο Ανδρουλάκη στο Χαμάμ τα Σάββατα, ενώ αργότερα θα προσκαλέσει διαφορετικούς φίλους & συνεργάτες για να μοιραστούν τη σκηνή.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!