Θανάσης Πολυκανδριώτης & Επόμενοι – Πρόβα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΜία μέρα πριν τη συναυλία τους στο Badminton επισκεφτήκαμε τον βιρτουόζο του μπουζουκιού, μουσικοδιδάσκαλο και συνθέτη αλλά και τους 30 μπουζουκίστες του και…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

τους άλλους μαθητές –μουσικούς του στο σπίτι τους, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στην οδό Πειραιώς.

Σ’ αυτόν το χώρο, εδώ και δύο χρόνια στεγάζονται ο Θανάσης Πολυκανδριώτης και οι «Επόμενοί» του. Εδώ γίνονται οι πρόβες, τα σεμινάρια και τα μαθήματα, ορισμένα εκ των οποίων είναι «ανοικτά» για το κοινό. Ο Πολυκανδριώτης πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο οι σπουδαστές πέρα από ικανοποίηση αποκτούν περίσσια κίνητρα για να βελτιωθούν αλλά και στον κόσμο δίνεται η ευκαιρία να έρθει ακόμα πιο κοντά στον κόσμο του μπουζουκιού και της μουσικής γενικότερα.

Με τον Ανδρέα Τσάπαλο που αποθανάτισε με το φακό του την προετοιμασία της παράστασής τους, βιώσαμε εκπληκτικές στιγμές μουσικής απόλαυσης και πανδαισίας, παρακολουθώντας τον Πολυκανδριώτη και τους «Επόμενούς» του επί το έργον. Το πάθος, η φλόγα τους, η αγάπη και το μεράκι για το αντικείμενό τους είναι κάτι το συγκλονιστικό. Μακάρι οι φωτογραφίες αυτές, να σας κάνουν να αισθανθείτε και μοιραστείτε κατά κάποιο τρόπο τη συγκίνηση που νοιώσαμε.


Φωτογραφίες: Ανδρέας Τσάπαλος


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!