Στο στούντιο με τους stars - rising & rised!

(VIDEO & PHOTOS) Γλυκερία, Δημήτρης Μπάσης, Καίτη Γαρμπή, Χρήστος Δάντης & Demy ήταν οι καλεσμένοι του προημιτελικού του Rising Star.
Στο στούντιο με τους stars - rising & rised! Φωτογραφίες: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Να παρακολουθεί κανείς «εκ των έσω» μια εκπομπή, την ώρα που προβάλλεται ζωντανά στους δέκτες του κοινού, είναι μια όμορφη εμπειρία. Πόσο μάλλον, όταν αυτή έχει να κάνει με το τραγούδι κι όταν βρίσκεται σταθερά ψηλά στους δέκτες θέασης.

Βρεθήκαμε στα γυρίσματα του προημιτελικού του Rising Star με τους Αντώνη Ρέμο, Κώστα Μακεδόνα, Δέσποινα Βανδή & Χρήστο Μάστορα, που έληξε με 12 από τους υποψήφιους να παίρνουν το «εισιτήριο» για τον ημιτελικό.

Βεβαίως όλοι όσοι ενδιαφέρεστε για την έκβαση του παιχνιδιού, την έχετε ήδη παρακολουθήσει ζωντανά από την τηλεόραση του ANT1, σίγουρα πάντως, το χθεσινό live ήταν το πιο λαμπερό απ’ όλα, ενώ σημείωσε και υψηλά νούμερα τηλεθέασης, με ξεχωριστούς καλεσμένους, τους Γλυκερία, Δημήτρη Μπάση, Καίτη Γαρμπή, Χρήστο Δάντη & Demy, που τραγούδησαν μόνοι, αλλά και παρέα με τα ανερχόμενα αστέρια, χωρίς να λείψουν και τα ντουέτα τους με τους κριτές, όπως το «Αντικρυστά» της Γλυκερίας με τον Κώστα Μακεδόνα, αλλά και η «Ασυμφωνία χαρακτήρων» της Καίτης Γαρμπή με τον Αντώνη Ρέμο. Η απαστράπτουσα Demy, μάλιστα, τραγούδησε για πρώτη φορά στη σκηνή το «This is love», με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Αυτό που δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον στο Rising Star είναι το επίπεδο όλων των συμμετεχόντων, ακόμα κι εκείνων που αποχώρησαν νωρίς, ο τρόπος με τον οποίο τους αντιμετωπίζουν οι κριτές, η άμιλλα μεταξύ τους, τουλάχιστον όπως την εισπράττουμε από την τηλεόραση, καθώς και το ρεπερτόριο που επιλέγεται κάθε φορά και που καλύπτει μια μεγάλη γκάμα μουσικών ειδών: Και λαϊκό και έντεχνο και ξένο…

Έχουμε να κάνουμε, δηλαδή, με μια προσεγμένη παραγωγή, ένα μουσικό, διαγωνιστικό show, που δεν προσβάλει ούτε τους συμμετέχοντες, αλλά ούτε και το κοινό. Με λίγη σωστή διαχείριση - καθοδήγηση, δεν είναι απίθανο κάποια από τα τωρινά rising stars (ανερχόμενα αστέρια) να μας απασχολήσουν και μετά το τελικό «cut».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!