Στις πρόβες του Γιώργου Καζαντζή με Νταλάρα, Καλημέρη, Βελεσιώτου, Καρακότα

(AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO) Πάνω από 7 ώρες κράτησε η γενική πρόβα για τη συναυλία του Γιώργου Καζαντζή στην Καλαμαριά.
Στις πρόβες του Γιώργου Καζαντζή με Νταλάρα, Καλημέρη, Βελεσιώτου, Καρακότα Φωτογραφία: NDP Photo Agency
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Στα μισά του έρωτα», κόπηκε το ρεύμα…


Παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την παρατεταμένη διακοπή του ρεύματος, χθες το βράδυ στο Καραμπουρνάκι της Καλαμαριάς, πραγματοποιήθηκε - από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες - η γενική πρόβα για τη μεγάλη συναυλία του Γιώργου Καζαντζή, που διοργανώνει σήμερα το βράδυ στις 9, το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Καλαμαριάς, με ελεύθερη είσοδο, στο Παλιό Κυβερνείο (Παλατάκι), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Παρά θιν’αλός».
Afisa Kazantzi Kalamaria
Στη συναυλία θα παρουσιαστεί μια επιλογή από οργανικά και τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του Γιώργου Καζαντζή, από το 1986 και το «Ήταν μια στιγμή», μέχρι τα πολύ πρόσφατα τραγούδια της συνεργασίας του με τον Γιώργο Νταλάρα, από το δίσκο «Έρωτας ή τίποτα» που κυκλοφόρησε τον περασμένο Φλεβάρη. Επίσης θα ακουστεί ένα αφιέρωμα στα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή (ο οποίος ήταν ο ηθικός αυτουργός της συνύπαρξης Καζαντζή - Νταλάρα) και του Μάνου Ελευθερίου, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Ο Γιώργος Καζαντζής είχε μελοποιήσει μια σειρά τραγουδιών του Μάνου Ελευθερίου, όπως ήταν το «Περίοπτοι» από το δίσκο με τον Γιώργο Νταλάρα, που -αν δεν μου διαφεύγει κάτι- ήταν και το τελευταίο τραγούδι του Μάνου Ελευθερίου που πέρασε στη δισκογραφία.
40803369 803989486658580 2910648612935434240 n
Στη συναυλία θα τραγουδήσουν ο Γιώργος Νταλάρας, η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Λιζέτα Καλημέρη, ο Ανδρέας Καρακότας και οι νεότερες Έλσα Μουρατίδου και Ναταλία Λαμπαδάκη. Θα συμμετάσχει επίσης η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό τη διεύθυνση της Λίζας Ξανθοπούλου και οργανικό σύνολο, υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Καζαντζή, που απαρτίζουν οι μουσικοί: Γιώργος Καζαντζής (πιάνο), Παύλος Παφρανίδης και Γιώργος Καραμφίλλης (μπουζούκι), Κώστας Ματσίγκος (κιθάρα), Δημήτρης Γουμπερίτσης (κοντραμπάσο), Στέλιος Τσομπανίδης (τύμπανα), Εύη Καζαντζή (τσέλο), Γιώργος Κοκκινάκης (πλήκτρα, ακορντεόν), Κώστας Τσούγκρας (ακορντεόν), Σάκης Λάιος (μπανσούρι, κλαρίνο).

Υπεύθυνοι για τον ήχο είναι ο Αντώνης Ζαχόπουλος και ο Βαγγέλης Κουλούρης και για τους φωτισμούς ο Γιάννης Μανιατάκος.
100 3067 mikri
Εμείς είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε τη χθεσινοβραδινή πρόβα, από την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε τρία αποσπάσματα από τα τραγούδια «Στα χρόνια της υπομονής» (Σταύρου Κουγιουμτζή – Μάνου Ελευθερίου), «Μέλισσες» (Γιώργου Καζαντζή – Ελένης Φωτάκη) και «Στα μισά του έρωτα βγαίνει ο δολοφόνος» (Γιώργου Καζαντζή – Ελένης Φωτάκη).

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!