Στις πρόβες με τη Μάγδα, τον Πάνο & το Χρυσόστομο!

(VIDEO & PHOTOS) Λίγο πριν τις κοινές τους εμφανίσεις, Πάνος Παπαϊωάννου, Χρυσόστομος Καραντωνίου & Μάγδα Βαρούχα κάνουν εντατικές πρόβες!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
09/03/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Κίκα Α. Ρόκα
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Η παρέα του Πάνου Παπαϊωάννου και του Χρυσόστομου Καραντωνίου μεγάλωσε με την «απαραίτητη» γυναικεία παρουσία, που δεν είναι άλλη από αυτή της νέας ερμηνεύτριας & τραγουδοποιού, Μάγδας Βαρούχα, που τώρα ετοιμάζει την πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, ένα δείγμα της οποίας, το «Άρωμα Ξένων», κυκλοφόρησε πρόσφατα από το Ogdoo Music Group, ενώ νέο υλικό περιμένουμε σύντομα και από τους Πάνο Παπαϊωάννου & Χρυσόστομο Καραντωνίου.
 
Οι τρεις τους έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με δικά τους επιλεγμένα τραγούδια, αλλά και ιδιαίτερες διασκευές σε κομμάτια που εξιτάρουν τη μουσική τους ταυτότητα και μας περιμένουν στο Club του Σταυρού του Νότου, τις Πέμπτες 10 & 17 Μαρτίου 2016

Λίγο πριν τις παραστάσεις αυτές, βρεθήκαμε σε μια από τις εντατικές πρόβες τους και «κλέψαμε» λίγα στιγμιότυπα, που μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Όπως λέει και η Μάγδα Βαρούχα, η ουσία είναι «Να γίνουμε μια παρέα, να τραγουδήσουμε όσα η ψυχή ζητάει, να πιούμε αγκαλιασμένοι και ας ανταμώσουμε ξανά, από μουσική ευτυχισμένοι…».

Παίζουν οι μουσικοί:

Μάριος Παπούλιας: Βιολί
Αλέξης Στενάκης: Πιάνο, πνευστά
Αλέξανδρος Κούρος: Τύμπανα, κρουστά
Νίκος Τσαχτσίρης: Κοντραμπάσο
Ενορχηστρώσεις: Χρυσόστομος Καραντωνίου & Αλέξανδρος Κούρος

Info:


Πέμπτες 10 & 17 Μαρτίου 2016
Ώρα έναρξης: 9.30 μ.μ.

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ: 210 9226975
Ώρα έναρξης: 21.30
Γενική είσοδος: 12€ με ποτό

Βίντεο & Φωτογραφίες: Kostas Scrom

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!