Στις πρόβες για το αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO) Η Λιζέτα Καλημέρη προβάρει ένα από τα κλασικά του Σταύρου Κουγιουμτζή, εν όψει της συναυλίας στην Θεσσαλονίκη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Βραδιά Τιμής» για τον Σταύρο Κουγιουμτζή


Με την Λιζέτα Καλημέρη συνεχίστηκαν χθες το βράδυ οι πρόβες της ορχήστρας, υπό τη διεύθυνση του Κώστα Ματσίγκου, εν όψει της μεγάλης συναυλίας αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή, που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Προβλήτα Α' του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 9:30 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο. Θα τραγουδήσουν ο Γιώργος Νταλάρας, ο Ανδρέας Καρακότας, η Λιζέτα Καλημέρη, η Μαρία Κουγιουμτζή και η Χορωδία του Ωδείου Τούμπας του Κωνσταντίνου Ματσίγκου, ενώ σε μεγάλη γιγαντοοθόνη που θα στηθεί αποκλειστικά για την εκδήλωση, θα προβάλλονται οπτικοακουστικά ντοκουμέντα από τη διαδρομή του Σταύρου Κουγιουμτζή, σε επιλογή και επιμέλεια του υπογράφοντα.

«Η νύχτα κατεβαίνει...»


Εμείς βρεθήκαμε στη χθεσινή πρόβα και «κλέψαμε» ένα στιγμιότυπο, με την Λιζέτα Καλημέρη να τραγουδά ένα από τα λιγοστά, αλλά κλασικά τσιφτετέλια του Σταύρου Κουγιουμτζή, «Το κόκκινο φουστάνι» σε στίχους του Κώστα Κινδύνη...

Παίζουν οι μουσικοί: Κώστας Ματσίγκος (κιθάρα), Θανάσης Μπιλιλής (πιάνο), Παύλος Παφρανίδης & Δημήτρης Ατζέμης (μπουζούκια), Μιχάλης Πιπέρκος (πνευστά), Λεωνίδας Κυρίδης (μπάσο), Γιώργος Κοκκινάκης, (ακορντεόν), Νίκος Βαργιαμίδης (ντραμς), Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (τσέλο).

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!