Στην πρεμιέρα του «Καμαρώστε μας…»

(PHOTOS) Δείτε ποιοι παρακολούθησαν την πρεμιέρα της παράστασης με το Γιάννη Ζουγανέλη, το Δημήτρη Μπάση κ.ά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ένα υπερθέαμα μουσικής και γέλιου, ένα διονυσιακό πανηγύρι, μια παράσταση - ύμνος στη χαρά της ζωής, ξεκίνησε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στο Βοτανικός Plus.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Δημήτρης Μπάσης, η Σοφία Κουρτίδου, η Βίκυ Καρατζόγλου, οι ηθοποιοί Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Σοφία Πριόβολου, αλλά και ο Λάκης Παπαδόπουλος, ένωσαν τις δυνάμεις τους, την έκφρασή τους, τις φωνές τους, παρουσίασαν μια πλούσια διαδραστική παράσταση και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Όσοι βρέθηκαν Σάββατο βράδυ στο κατάμεστο Βοτανικός Plus, παρακολούθησαν μια ωραία και δεμένη παρέα, να δίνει τη ψυχή της επί σκηνής και να δημιουργεί ένα σόου με γέλιο, ένα γλέντι με τραγούδια που κράτησε για περισσότερες από 4 ώρες. Ένα ρεσιτάλ γέλιου με θεατρικά νούμερα, πλάκες και καζούρες, βίντεο που καυτηριάζουν την πολιτική πραγματικότητα, οντισιόν που γίνονται πάνω, αλλά και κάτω από τη σκηνή, βιντεοκλίπ που γυρίζονται επί τόπου, ατέλειωτες εκπλήξεις και ένα χορταστικό λαϊκό πρόγραμμα.

Πολλοί και γνωστοί βρέθηκαν στην πρεμιέρα. Ανάμεσά τους η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που συγκίνησε με τη «βίντεο… συμμετοχή» - έκπληξη στο πρόγραμμα, ο συνθέτης Μίνως Μάτσας και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου που αποθεώθηκε όταν ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε στο τέλος της παράστασης.

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο στη Συνέντευξη Τύπου του «Καμαρώστε μας».

Info:


Βοτανικός Plus
Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση
(είσοδος από Κασσάνδρας 23)
Βοτανικός

Είσοδος: 15 ευρώ (είσοδος και ποτό στο μπαρ)
Φιάλες από 120 ευρώ (4 άτομα)

Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210-3412622 & 6974 488403
Ώρα προσέλευσης: Σάββατο 22.00 και Κυριακή 13.00
Έναρξη προγράμματος: Σάββατο 23.00 & Κυριακή 14.00
Και Παρασκευή μόνο για προγραμματισμένες εκδηλώσεις

Τις ημέρες των εορτών οι παραστάσεις θα γίνουν Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή (24, 25, 26, 27 Δεκεμβρίου και  31 Δεκεμβρίου, 1, 2, 3 Ιανουαρίου)

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!