Στην παρουσίαση του δίσκου του Νταλάρα με τον Κατσιγιάννη

(PHOTOS) Προσωπικότητες στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Γιώργου Νταλάρα σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μια ξεχωριστή βραδιά στο Rock n Roll στο Κολωνάκι με προσωπικότητες του ελληνικού τραγουδιού στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Γιώργου Νταλάρα «Πες το για μένα» σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη.

Την εκδήλωση προλόγισε ο παραγωγός Ηλίας Μπενέτος ενώ αμέσως μετά το λόγο πήρε ο μουσικοσυνθέτης Ανδρέας Κατσιγιάννης που εκδήλωσε το θαυμασμό του για τον τρόπο που λειτουργεί ο ερμηνευτής αλλά και στη σχέση πατέρα-γιού που έχει αναπτύξει με τον άνθρωπο Νταλάρα.

Ο τελευταίος με τη σειρά του στάθηκε για μια ακόμη φορά στο περίεργο δισκογραφικό τοπίο των καιρών και στις νέες δισκογραφικές «φωνές» που αναδεικνύονται στο χώρο, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει πως η δική του αντίδραση στην κρίση αλλά και ο τρόπος και σκοπός ζωής του είναι να τραγουδάει… σε δίσκους και σε παραστάσεις. Την χαρά της εξέφρασε και η Ευανθία Μάγνη της Spider music για την συνεργασία της με τους συντελεστές του άλμπουμ.

Ακολούθησε ένα ιδιαίτερο live με τραγούδια απ’ το «Πες το για μένα» αλλά και δυνατές εκπλήξεις με ονομαστούς καλλιτέχνες που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Φίλοι, δημοσιογράφοι, οι στιχουργοί της εργασίας και άνθρωποι του τραγουδιού απόλαυσαν ιδιαίτερες στιγμές…

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!