Σουλτάτου, Καραδημήτρης & Λιδάκης «στο ίδιο όνειρο»

(VIDEO & PHOTOS) Μια ιδιαίτερη συνάντηση λαμβάνει χώρα κάθε Παρασκευή στη σκηνή του HolyWood.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Μαρία Σουλτάτου, ο Παναγιώτης Καραδημήτρης και ο Γιάννης Λιδάκης βρίσκονται μαζί για πρώτη φορά στον ίδιο χώρο, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με εξαιρετική ροή και σημαντικούς μουσικούς συμπαραστάτες.

Πιο αναλυτικά, η Μαρία Σουλτάτου που είναι η μοναδική γυναίκα στην παράσταση αυτή, αποδεικνύει για μία ακόμα φορά πόσο υπέροχη τραγουδίστρια είναι, ιδιαιτέρως στα λαϊκά και τα παραδοσιακά κομμάτια. Ο Παναγιώτης Καραδημήτρης ξεσηκώνει με τις ερμηνείες του στα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι, ενώ ο Γιάννης Λιδάκης που βρίσκεται για πρώτη φορά σε αθηναϊκή σκηνή, καταχειροκροτείται, τόσο λόγω της ιδιαίτερης φωνής του, όσο και λόγω του πολύ καλού παιξίματός του στο μπουζούκι.

Όσον αφορά στους μουσικούς, ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο, που συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με τη Σουλτάτου, ο Θεολόγος Μιχελής στο βιολί, ο Δημήτρης Γαλίτης στην κιθάρα και ο Σπύρος Γλένης στα κρουστά, απαρτίζουν μια ορχήστρα άξια για τη δημιουργία ενός υποδειγματικού μουσικού σχήματος.

Τραγούδια από σχεδόν όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας ακούγονται πολύ ευχάριστα από τους τρεις ερμηνευτές, ξεσηκώνοντας όλους όσοι έχουν την τύχη να βρεθούν σε αυτό το πρόγραμμα. Μάλιστα, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου ήταν πάρα πολύ όμορφη η στιγμή που η Σουλτάτου και ο Λιδάκης, ως γνήσιοι κρητικοί, ερμήνευσαν κομμάτια του τόπου τους, κάνοντας τον κόσμο να σηκωθεί από τη θέση του και να χορέψει κρητικούς χορούς. Το ίδιο συνέβη και με τον Παναγιώτη Καραδημήτρη στα λαϊκά του κομμάτια.

Η παράσταση «Στο ίδιο όνειρο» θα συνεχιστεί για όλες τις Παρασκευές του Ιανουαρίου στο HolyWood. Όλοι όσοι αγαπούν την καλή διασκέδαση, καλό θα είναι να την παρακολουθήσουν.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!