«Σημάδι μιας αρχής» - Στην παρουσίαση του δίσκου της Μαρίας Σουλτάτου

(PHOTOS) Ένας ολοκαίνουριος δίσκος με τη σφραγίδα του Μανώλη Καραντίνη παρουσιάστηκε στον Ιανό.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ένας ολοκαίνουριος δίσκος με τη σφραγίδα του μεγάλου Μανώλη Καραντίνη κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό, ερμηνευμένος από την εξαιρετική Μαρία Σουλτάτου. Ο τίτλος του «Σημάδι μιας αρχής» και περιέχει δέκα λαϊκά τραγούδια στα οκτώ από τα οποία η μουσική ανήκει στο Μανώλη Καραντίνη και στα άλλα δύο στον Χρυσόστομο Χαρίση. Οι στίχοι όλων των τραγουδιών προέρχονται από την Άννα Μπουκουβάλα.

Στις 25 Φεβρουαρίου έγινε στον Ιανό η επίσημη παρουσίαση του δίσκου, με πλήθος κόσμου να παρίσταται εκεί, προκειμένου να υποδεχτεί αυτό το νέο δημιούργημα που κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρία Volume. Η Μαρία Σουλτάτου, ο Μανώλης Καραντίνης και η Άννα Μπουκουβάλα μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τα τραγούδια, αλλά και το κλίμα που υπήρξε κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων.

Σημαντική ήταν και η ζωντανή παρουσίαση κάποιων κομματιών του δίσκου, αφού έτσι έγινε αντιληπτό από όλους τόσο το ύφος των τραγουδιών, όσο και το πώς οι δημιουργοί προσέγγισαν την ιδιαίτερη φωνή της Μαρίας Σουλτάτου. Στο πιάνο ήταν ο έμπειρος Νεοκλής Νεοφυτίδης και στην κιθάρα ο ξεχωριστός Κώστας Μήτσιος.

Τα τραγούδια που ξεχώρισαν ήταν τα «Μη φοβηθείς μη φοβηθείς» και «Το παραμύθι του έρωτα». Επίσης, δόθηκαν από την εταιρία τιμητικές πλακέτες στους παραβρισκόμενους εμπλεκόμενους του δίσκου, μια κίνηση που εξέπληξε αρκετά το κοινό, αφού ήταν μη αναμενόμενη.

Πολύς επώνυμος κόσμος -ιδίως από τον καλλιτεχνικό χώρο- βρέθηκε στον Ιανό, τιμώντας με την παρουσία του όλους τους συντελεστές του cd. Οι Γιώργος Σαρρής, Γιώργος Τσούκαλης, Νίκος Παπακώστας, Ηρακλής Ζάκκας, Δημήτρης Ρέππας, Λυδία Σέρβου και Βαγγέλης Δούβαλης ήταν κάποιοι από αυτούς.

Το «Σημάδι μιας αρχής» αποτελεί έναν ακόμα φρέσκο, λαϊκό δίσκο, για τον οποίο θα επανέλθουμε πολύ σύντομα. Καλή επιτυχία στη Μαρία Σουλτάτου που είχε αρκετό καιρό να κυκλοφορήσει καινούρια δουλειά και που, όπως η ίδια δήλωσε, έγινε με πολλή αγάπη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!