Ρέμος, Μαρινέλλα & Νικολόπουλος - «Φωτιά» στο Κατράκειο

(VIDEO & PHOTOS) Μια υπέροχη βραδιά στο Κατράκειο Θέατρο, γεμάτη ενέργεια, κέφι και τραγούδια!
Ρέμος, Μαρινέλλα & Νικολόπουλος - «Φωτιά» στο Κατράκειο Φωτογραφίες: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Αντώνης Ρέμος, Μαρινέλλα & Χρήστος Νικολόπουλος πραγματοποίησαν πανηγυρικά το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιουλίου 2016 στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας την πρώτη, κοινή τους συναυλία επί Αθηναϊκού εδάφους, μετά τη Θεσσαλονίκη & την Κρήτη.

Με αφορμή αυτή τη βραδιά, που το κοινό τίμησε δεόντως, γεμίζοντας το Κατράκειο απ’ άκρη σ’ άκρη, παραθέτω λίγες σκέψεις μου για τους πρωταγωνιστές.

Ο Αντώνης Ρέμος δεν κρατά τυχαία την πρώτη θέση στο χώρο του εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Αυτό που κάνει, το κάνει πολύ καλά κι επιπλέον ξέρει να επικοινωνεί με τον κόσμο, αλλά και να σέβεται και να αβαντάρει, αν θέλετε, τους συνεργάτες που προφανώς για κάποιο λόγο τον εμπιστεύονται, σ’ ένα κοινό το οποίο στην πλειοψηφία του μάλλον δεν έχει έρθει σε επαφή με όλο το «υλικό» τους.

Για τη Μαρινέλλα τι να πεις, η ενέργειά της είναι πρωτοφανής. Ο χρόνος της φέρεται καλά, το ίδιο και στο Χρήστο Νικολόπουλο. Τους ευχαριστήθηκα και τους δύο απίστευτα, όπως και συνολικά τη βραδιά, που ήταν γεμάτη χαρά, κέφι, καλή διάθεση, αλλά και χιούμορ, με τον Αντώνη Ρέμο να πρωτοστατεί στην «πρόζα» και τη Μαρινέλλα να σιγοντάρει, τόσο όμορφα, όσο και στα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη. Η «ατάκα» του Αντώνη Ρέμου σχετικά με τα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου «κι αυτό δικό του είναι;» ακούστηκε πολύ και πάλι. 50 χρόνια διαδρομής δεν είναι λίγα, είναι μια ζωή ολόκληρη, που ο απολογισμός της έχει κάνει σαφώς πλουσιότερο το ελληνικό πεντάγραμμο.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα, που άνοιξε με Αντώνη Ρέμο & Μαρινέλλα μαζί, συνεχίστηκε με Αντώνη Ρέμο σόλο, Μαρινέλα σόλο, Χρήστο Νικολόπουλο σόλο - συνοδεία Μανώλη Καραντίνη & Δημήτρη Μαργιολά - και κατέληξε με όλους μαζί επί σκηνής, περιλάμβανε, εκτός από τα τραγούδια της προσωπικής τους δισκογραφίας και τραγούδια του σπουδαίου Στέλιου Καζαντζίδη, στον οποίο είναι αφιερωμένες οι συναυλίες με τίτλο «Όσο υπάρχεις θα υπάρχω», διότι όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, όσο υπάρχει στη μνήμη μας ο Στέλιος Καζαντζίδης, θα υπάρχει και το λαϊκό τραγούδι.

Μια ευκαιρία ακόμα για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν από κοντά τη σύμπραξη του Αντώνη Ρέμου, της Μαρινέλλας και του Χρήστου Νικολόπουλου θα είναι το βράδυ της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου 2016 η συναυλία τους στο Θέατρο Πέτρας της Πετρούπολης.

Έπαιξαν:


Μπουζούκι: Δημήτρης Μαργιολάς & Μανώλης Καραντίνης, τύμπανα: Γρηγόρης Συντρίδης, κρουστά: Αλέκος Ρούπας, μπάσο: Πιτ Γιατράκος, πλήκτρα: Πασχάλης Τερζής, πιάνο: Μιχάλης Παπαδάκης, κιθάρες: Γιώργος Χατζόπουλος, Γιώτης Σαμαράς & Αντώνης Γούναρης, βιολί: Αντρέας Τράπαλης.

Φωτογραφίες: Κίκα Α. Ρόκα

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!