Ρέμος & Βοσκόπουλος στο Διογένης Studio

…ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ! Το όνομα του Τόλη Βοσκόπουλου αποτελεί -για μένα τουλάχιστον- τόσο ισχυρό κίνητρο που μπόρεσε να με ξεσηκώσει Κυριακή βράδυ να πάω στο Διογένη να τον ακούσω.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Εκεί λοιπόν είδαμε το συγκρότημα των Όναρ να αφήνει θετικές εντυπώσεις, αν και κατά τη γνώμη μου αδικούν τον εαυτό τους γιατί πασχίζουν να κερδίσουν ένα ξένο για τη δική τους μουσική αισθητική ακροατήριο. Ωστόσο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Μετά βγήκε ο Αντώνης Ρέμος. Και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν πολύ καλός και το πρόγραμμά του δεν είχε καμία σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις του, αν μη τι άλλο αυτές των τελευταίων 3 ετών. Ήταν πολύ κοντά στον παλιό Ρέμο. Μας διασκέδασε, μας ξεσήκωσε και μας μελαγχόλησε σε σωστή δοσολογία χαρίζοντάς μας ένα όμορφο βράδυ.

Μεγάλος απών της βραδιάς όμως ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος. Και η απουσία του ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Μάθαμε ότι τον ταλαιπωρούσε μια ίωση που δεν του επέτρεψε να τραγουδήσει . Όταν τελικά κατέστη σαφές ότι ο Βοσκόπουλος, οριστικά και αμετάκλητα δεν θα τραγούδαγε, όλο το μαγαζί ξαφνικά «ξεφούσκωσε». Η εμφάνισή του ήταν αυτό που όλοι περιμέναμε, ακόμα κι αν κρατούσε λίγα λεπτά αλλά δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε.

Ένα είναι σίγουρο. Ότι θα ξαναπάμε στο μαγαζί για να δούμε το Βοσκόπουλο. Δεν είναι από τα πράγματα που όταν δε γίνονται λες δεν πειράζει. Και αυτό γιατί ο Τόλης δεν είναι ένας ακόμα τραγουδιστής. Είναι από τους τελευταίους που μπορούν να κάνουν το βράδυ σου μαγικό και να σε αφήσουνε γεμάτο μετά τη «τελετουργία» τους. Όταν επισκεφτούμε και πάλι το Διογένης Studio, σίγουρα θα επανέλθουμε για να σας ενημερώσουμε για τις στιγμές που θα μας χαρίσει.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!