Παυλίνα Βουλγαράκη & Μιρέλα Πάχου: Ένα αρμονικό ταίριασμα

(VIDEO & PHOTOS) Μια πρεμιέρα, δυο νέες, φρέσκες παρουσίες και αρκετές εκπλήξεις επί σκηνής στο Σταυρό του Νότου.
Παυλίνα Βουλγαράκη & Μιρέλα Πάχου: Ένα αρμονικό ταίριασμα Φωτογραφίες: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
10/10/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Κίκα Α. Ρόκα
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Μιρέλα Πάχου & Παυλίνα Βουλγαράκη, δύο νέες τραγουδοποιοί, δυο φρέσκες παρουσίες με παράλληλες πορείες, συναντήθηκαν για πρώτη φορά την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στο Club του Σταυρού του Νότου, στην πρώτη από τις τέσσερις συνολικά παραστάσεις που θα πραγματοποιήσουν στο χώρο.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη, έχοντας κάνει τα πρώτα της βήματα στο Σταυρό του Νότου, ως μέλος της House Band, με μια δισκογραφική δουλειά ήδη στο ενεργητικό της («Λαβύρινθοι») και την επόμενη στα σκαριά, καθώς και αρκετές συνεργασίες, φέτος συμπράττει με τη Μιρέλα Πάχου, «δεξί χέρι» του Μίλτου Πασχαλίδη τα τελευταία έξι χρόνια, αλλά και συχνή συνεργάτη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Διονύση Σαββόπουλου, του Θάνου Μικρούτσικου κ.ά. ως μουσικός και ερμηνεύτρια, με τον πρώτο προσωπικό της δίσκο «Μιρέλα» να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και νέο τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο «Υπερήρωες».

Οι δυο τους παρουσίασαν ένα ευχάριστο και κεφάτο πρόγραμμα με πολλές εναλλαγές, τόσο από τα προσωπικά τους ρεπερτόρια, όσο και διασκευές τραγουδιών που αγάπησαν, όπως «Συναυλία», «Μια πίστα από φωσφόρο», «Θα πάθεις έρωτα», «Πεθαίνω για σένα» κ.α. Η Μιρέλα Πάχου παρουσίασε σε πρώτη δημόσια εκτέλεση τους «Υπερήρωες», ενώ η Παυλίνα Βουλγαράκη έδωσε ένα πρώτο δείγμα της επερχόμενης δουλειάς της, με άρωμα παράδοσης, χωρίς, όμως, να μας αποκαλύψει ακόμα με ποιον γνωστό καλλιτέχνη θα το ερμηνεύσει στο δίσκο.

Τα κορίτσια τραγούδησαν μόνες, αλλά και μαζί, αποδεικνύοντας το αρμονικό ταίριασμα των φωνών και της σκηνικής παρουσίας τους, ενώ Μπάμπης Στόκας & Μίλτος Πασχαλίδης που παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα, κλήθηκαν επί σκηνής και τραγούδησαν επίσης. Κάπως έτσι, η «Μιρέλα» μπλέχτηκε σε «Λαβύρινθους», που άγγιξαν μέχρι και νησιώτικους ρυθμούς από την Κρήτη & τη Ρόδο, τους τόπους καταγωγής τους, ξεσηκώνοντας το μαγαζί.

Στην πρώτη αυτή εμφάνιση της Παυλίνας Βουλγαράκη & της Μιρέλας Πάχου, εκτός από το Μπάμπη Στόκα, το Μίλτο Πασχαλίδη και το κοινό που γέμισε το χώρο, παραβρέθηκαν ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου & ο Χάρης Μακρής.

Θα ακολουθήσουν τρεις ακόμα παραστάσεις, στις 14, 21 & 28 Οκτωβρίου 

Μαζί τους έπαιξαν οι μουσικοί:

Δημήτρης Μουτάφης: μπάσο
Δημήτρης Σινογιάννης: ηλεκτρική κιθάρα
Γιώργος Σαρίκος: τύμπανα
Άγγελος Κατσέλης: ακουστική κιθάρα
Δημήτρης Καραγιάννης: πνευστά
Ανδρέας Γυφτάκης: πλήκτρα

Info:


Παρασκευή 14, 21 & 28 Οκτωβρίου 2016
Ώρα έναρξης: 22:30

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή & Θαρύπου
Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!