Πασχαλίδης… και όχι μόνο… στο Σταυρό του Νότου (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(VIDEO & PHOTOS) Ένα ρεπορτάζ παραδοσιακής μορφής και γραφής για ένα τέτοιο live θα ήταν κρίμα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Γι’ αυτό λοιπόν επέλεξα να το κάνω εγώ που δεν το συνηθίζω. Πάμε λοιπόν.

- Το μαγαζί κατάμεστο. Δεν έπεφτε καρφίτσα. Ένα κραυγαλέο μήνυμα που δείχνει για άλλη μια φορά την αγάπη του κόσμου για το Μίλτο και το καλό τραγούδι γενικότερα.

- Ο Μίλτος όπως πάντα φιλικός, ευδιάθετος (ερμηνευτικά δε χρειάζεται καν να το σχολιάσουμε) ο οποίος ξέρει ακριβώς να δίνει τη βαρύτητα που αρμόζει σε κάθε τραγούδι του, αλλά και σε όλους τους δημιουργούς των τραγουδιών.

- Είπε δικά του, των φίλων του και αυτών που του λείπουν πιο πολύ! Ήταν «εκεί» ο Ξυδούς, ο Μητροπάνος, ο Τόκας

- Παρέα του η εξαιρετική Μιρέλα που τον συνόδευε «παιχτικά» και τραγουδιστικά. Τραγούδησε και τραγούδια από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο που κυκλοφόρησε… από εμάς φυσικά!

- Η ορχήστρα… ήταν ορχήστρα!

- Κάπου στην αρχή του προγράμματος, όταν είχαμε αρχίσει να ζεσταινόμαστε εμφανίζεται ο Χρήστος Θηβαίος. Άλλωστε είναι ένα παρεάκι που δεν χωρίζει εύκολα. Και γιατί να χωρίσει άλλωστε. Τι έγινε; Πανικός…

- Νέο Look για τον Θηβαίο. Κι όμως κουρεύτηκε!!!

- Ξαφνικά και ο Κότσιρας στη σκηνή. Τραγούδησαν Μητροπάνο μαζί με το Μίλτο! Αλλά και ένα ωραίο ντουέτο με τη Μιρέλα και το Γιάννη στα Δίδυμα Φεγγάρια, χαρίζοντάς μας αρκετά «παιχνιδιάρικα» στιγμιότυπα!

- Δεν σας φτάνουν τα παραπάνω; Ε ανέβηκε και ο Νταλάρας. Χαμός φυσικά! Τραγούδησε, έπαιξε (κιθάρα) [(του Μίλτου – του την πήρε με Δημοκρατικές διαδικασίες)]… Αποθεώθηκε!

Εντάξει, τι άλλο θέλουμε πια…

Φωτογραφίες: Yiannis Margetousakis Photography

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!