Ορφέας Περίδης & Λιζέτα Καλημέρη, μάγεψαν στη Σφίγγα

Σε μια κατάμεστη Σφίγγα θυμηθήκαμε τους λόγους που λατρεύουμε τον Περίδη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Ορφέας Περίδης συνηθίζει να μιλά μέσα από τα τραγούδια του. Εκεί μπορούμε να βρούμε κάθε τι που τον αφορά. Τη στάση ζωής, την αισθητική του και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τον κόσμο και τα πράγματα που αλλάζουν.

Επί τρεις δεκαετίες δημιουργεί και κινείται αθόρυβα σχεδόν, σε ένα χώρο που οι περισσότεροι εκπρόσωποί του εκβιάζουν λίγα λεπτά προβολής και διασημότητας.

Ο Περίδης πάντα ξεχωρίζει αβίαστα με τα ιδιαίτερα και αναγνωρίσιμα τραγούδια του και αγαπιέται πολύ από το κοινό γιατί έχει το χάρισμα εκφράζοντας τον εαυτό του να μιλά και για λογαριασμό και στην καρδιά των γύρω του.

Γι’ αυτούς τους λόγους και πολλούς άλλους προσωπικούς του καθένα, το κοινό του γέμισε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ασφυκτικά τη μουσική σκηνή Σφίγγα, για να ακούσει αυτόν τον ευγενικό τροβαδούρο να ξετυλίγει μελωδικά τις παράξενες ιστορίες του, με ιδανική συντροφιά επί σκηνής, την μοναδική Λιζέτα Καλημέρη για την οποία ο Ορφέας δημιούργησε το νέο της δίσκο με τίτλο «Εν Φλύα»

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες παρουσίασαν στο πρώτο μέρος της παράστασης τα τραγούδια από τους νέους δίσκους τους, το προσωπικό “Paradise Plus” του Ορφέα και το «Εν Φλύα» που ερμηνεύει η Λιζέτα σε στίχους του Γιώργου Σιδερή.

Με αρμονικά μελωδικά περάσματα και μια μαεστρική αλληλουχία τραγουδιών οι δύο καλλιτέχνες ταξίδεψαν τους ακροατές τους, αντιστρέφοντας τη χρονική ακολουθία από το μουσικό παρόν τους, στα αγαπημένα και καταξιωμένα τους τραγούδια που όλοι γνώριζαν και τραγουδούσαν.

Από τα ζόρικα υπόγεια του Μπρονξ βρεθήκαμε αίφνης στα καφενεδάκια με τα παλιά γκαρσόνια και από την μυθική Υλαγιαλή στην ατέρμονη εποχή της απουσίας.

Με παλμό και συγκίνηση ο κόσμος στη Σφίγγα σιγόνταρε και χειροκρότησε τον κορυφαίο μελωδό της γενιάς του και μια ερμηνεύτρια με εκλεκτά διαπιστευτήρια ταλέντου και ανόθευτης ποιότητας στην κορυφαία παράσταση της άνοιξης.

ο Ορφέας και η Λιζέτα, μαζί και ο καθένας ξεχωριστά στη σκηνή έλαμψαν με την πηγαία τους ικανότητα να συνομιλούν με το κοινό, να εξορκίζουν με τις φωνές τους τις μοναξιές και να αφυπνίζουν με το ρυθμό τους τις ψυχές και τα σώματα.

Το καλό είναι ότι οι παραστάσεις τους στη Σφίγγα θα πραγματοποιηθούν και τα επόμενα τέσσερα Σάββατα, στις 23 και 30 Μαρτίου και 6 και 13 Απριλίου, οπότε θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε την αλήθεια αυτών των λόγων και να τους απολαύσετε!

Τα album “Paradise plus”και «Εν Φλύα» κυκλοφορούν από το Ogdoo Music Group.

Info:


Σάββατο  23 και 30 Μαρτίου και 6 και 13 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου στο μπαρ: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Για αγορά εισιτηρίων ακολουθήστε τον σύνδεσμο

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!