Οι Nto Diesi έκαναν τη Σφίγγα να τραγουδήσει!

Στην παρουσίαση του πρώτου τους album με τίτλο «Δε φοβάμαι το αύριο»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
11/05/2019
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Nto Diesi σε μια μαγική, αξέχαστη βραδιά παρουσίασαν το δίσκο τους «Δε φοβάμαι το αύριο» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και βρίσκεται ήδη στις προθήκες των δισκοπωλείων.

Σε μια κατάμεστη «Σφίγγα» η ακτινοβολούσα Πένυ Ραμαντάνη και ο αεικίνητος Δημήτρης Νίτης ξεδίπλωσαν, με φοβερή ενέργεια επί σκηνής το μεγάλο τους ταλέντο, συμπαρασύροντας το κοινό τους στη δίνη μιας λαμπρής γιορτής.
eystathia
Τα νέα τους τραγούδια, οι διασκευές αγαπημένων ακουσμάτων και οι εκλεκτοί τους καλεσμένοι δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα φορτισμένη από συγκίνηση και αυθόρμητη χαρά.

Τους τίμησαν με την παρουσία τους οι καλοί τους φίλοι (με τη σειρά που εμφανίστηκαν), Ευσταθία, οι «Εκείνος κι Εκείνος» και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου που συνέβαλαν με τις επιτυχίες και τη λάμψη τους να κυλήσει η νύχτα ονειρεμένα αποσπώντας το θερμό πηγαίο χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Οι καλεσμένοι καλλιτέχνες τραγούδησαν με δυναμισμό και χαρούμενη διάθεση μαζί με το σχήμα και οι θαμώνες της Σφίγγας τραγούδησαν μαζί τους και τους αποθέωσαν.
ntodiesi 17
Μεταξύ άλλων το γνωστό συναυλιακό σύνθημα «Βασίλη ζούμε για να σ’ ακούμε» δόνησε την ατμόσφαιρα όταν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πήρε το μικρόφωνο. Με την ίδια αγάπη όμως το κοινό υποδέχτηκε και την ξεχωριστή Ευσταθία και τους εκρηκτικούς πάντα «Εκείνος κι Εκείνος».

Οι Nto Diesi πρόσφεραν με τον αναγνωρίσιμο πλέον ήχο τους πνοή αισιοδοξίας στους φίλους τους και αναστάτωσαν τα ατάραχα ύδατα της ελληνικής pop - rock σκηνής με ένα live που έκανε στην κυριολεξία τη «Σφίγγα» να τραγουδήσει!
vasilis
Το album «Δε φοβάμαι» το αύριο αρχίζει το δισκογραφικό του ταξίδι με τους καλύτερους οιωνούς, με τα πανιά του φουσκωμένα από τις ευχές των ανθρώπων που αγαπούν τους δημιουργούς του και αναγνωρίζουν την αξία τους.

Αποφασιστική συμβολή στην επιτυχία της βραδιάς είχαν οι εξαιρετικοί μουσικοί και σύντροφοι των Nto Diesi που τους πλαισίωσαν ιδανικά επί σκηνής.

Μιχάλης Κεχαγιάς (μπάσο, φωνή)
Βαγγέλης Καραπέτρος (μαντολίνο, τσαράγκο, κιθάρες, τσέλο, ακορντεόν)
Ελεονόρα Μανόνα (πλήκτρα, φωνή, ακορντεόν)
Μάνος Παναγιώταρης (τύμπανα, κρουστά)

Πένυ και Δημήτρη καλοτάξιδο!

Οι φωτογραφίες είναι της Αφροδίτης Ζαγκανά

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!